Βόλος: Ανήλικη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας γιατί προσπάθησε να τη βιάσει

Η απόπειρα βιασμού και η πιθανή συμμετοχή σε απόπειρα αυτοκτονίας μιας ανήλικης στην περιοχή του Αλμυρού, η οποία φέρεται ότι είχε πέσει θύμα ενός 30χρονου μέσω facebook, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε να διερευνηθεί εδώ και τώρα η υπόθεση.

Η 17χρονη κοπέλα φέρεται ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στις αρχές Μαρτίου, παίρνοντας μεγάλο αριθμό ναρκωτικών χαπιών, χωρίς οι δικοί της να μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς της είχε συμβεί. Με τη βοήθεια της μητέρας του το κορίτσι κατάφερε να ανοιχτεί και να της εμπιστευτεί όλα όσα του είχαν συμβεί.

Η κοπέλα φαίνεται να συνομιλούσε με μηνύματα για αρκετό χρονικό διάστημα με τον 30χρονο, ο οποίος προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί και έκανε απόπειρα να τη βιάσει!

Καταγγελία

Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του ήταν η 17χρονη να μην μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, να καταρρακωθεί και να πληγωθεί ψυχικά. Οταν η μητέρα πληροφορήθηκε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, κατήγγειλε αμέσως τον 30χρονο.

Ετσι, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που ερευνά αν ο 30χρονος συμμετείχε με κάποιον τρόπο στην απόπειρα αυτοκτονίας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ