Μετά από μία εγχείρηση αλλαγής φύλου που του κόστισε περισσότερα από 12.000 ευρώ για να γίνει γυναίκα αλλά και αρκετό χρόνο, θεώρησε ότι έχει κάνει τη λάθος επιλογή. Ο 30χρονος Alexander Veach από το Λος Άντζελες αρνείται για… δεύτερη φορά το φύλο του, και πλέον σταδιακά ξαναγίνεται άντρας.

«Το να είσαι γυναίκα είναι δύσκολο και ακριβό. Δεν έχω χρόνο για να ζω σ’ αυτό το ρυθμό», σημείωσε σε συνέντευξή του. Ο Alexander έζησε για τρία χρόνια ως γυναίκα με το όνομα Aria. Το περασμένο έτος συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να ζει έτσι και άρχισε να αλλάζει ξανά!

Τώρα, είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, αλλά παλεύει με το μεγάλο στήθος του και προσπαθεί να απαλλαγεί από την κατάσταση, γνωστή ως γυναικομαστία.

«Πλέον είμαι και πάλι ο Alexander, ήμουν Aria για τρία χρόνια. Η Aria και ο Alex έχουν δύο πολύ διαφορετικές ζωές. Δεν είμαι κάποιος που ζει σε ένα κουτί, δεν έχω κανόνες ούτε θα αφήσω να μου πει η κοινωνία τι θα κάνω. Μετά τη δεύτερη αλλαγή, οι άνθρωποι σχολίαζαν τα μεγαλύτερα στήθη μου, αλλά έχω κάνει πολλά push-ups για να κρύψω το στήθος μου.

Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω κάποια χειρουργική επέμβαση αλλά θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά και να χτίσω το σώμα μου. Μου ενοχλεί λίγο, αν και νιώθω άνετα με το σώμα μου, αλλά ανησυχώ για το πώς θα βγω στην παραλία ενώ θα έχω πολύ στρογγυλά στήθη».

Ο Alexander λέει ότι ελπίζει να βρει μία σύντροφο που θα τον κατανοεί και θα τον στηρίζει.