Άνοιξαν το πορτμπαγκάζ και βρήκαν βαλίτσες και μια έκπληξη

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε γνωστός παράγοντας του Ηρακλείου, πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, όπου έδωσε στο παρών σε εκδήλωση, παρουσία επιχειρηματιών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με σημοσίευμα του ekriti, όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεταβούν σε συνεδριακό κέντρο της Ελευσίνας.

Κάποιοι που κάθονταν στις τελευταίες θέσεις του λεωφορείου, άκουσαν έναν θόρυβο που προερχόταν από το κάτω μέρος του οχήματος.

Ο θόρυβος γινόταν ολοένα και εντονότερος, ώσπου ο οδηγός, αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο για να δει τι συμβαίνει.

Αυτό που αντίκρυσε, τον άφησε κυριολεκτικά άφωνο:Mμέσα στον χώρο των αποσκευών βρισκόταν γνωστός παράγοντας του Ηρακλείου.

Κοστουμαρισμένος, και με ένα βαλιτσάκι στο χέρι, βρήκε από τη μπαγκαζιέρα, τίναξε τις σκόνες από πάνω του, και επιβιβάστηκε κανονικά στο λεωφορείο.

Αίσθηση πορκάλεσε το ότι ο συνεργάτης του, ο οποίος ταξίδευε κανονικά… στη θέση του, δεν τον αναζήτησε.

Προφανώς ο άτυχος Ηρακλειώτης, είχε σκύψει λίγο… περισσότερο για να βάλει τις αποσκευές του στον ειδικό χώρο ή να πάρει κάτι από αυτές, ο οδηγός δεν τον είδε, έκλεισε τις πόρτες του ειδικού χώρου, και τον έκλεισε, άθελά του μέσα!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ