Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “Akritas Relays” την 1η Απριλίου στο Elite City Resort

Με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων που έτρεξαν στέλνοντας κοινωνικό μήνυμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Απριλίου  το “ Akritas Relays” που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας.

Οι αγώνες σκυταλοδρομίας έγιναν με επιτυχία στο ξενοδοχείο Elite City Resort με την συμμετοχή πλήθους κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό. Ήταν μια διοργάνωση που είχε κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς ήταν αφιερωμένη στον Μεσσήνιο πρωταθλητή του τένις με αμαξίδιο Γιώργο Λαζαρίδη αλλά και στους ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης μάλιστα έδωσε το παρών στην διοργάνωση, όπως και μέλη του συλλόγου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ , καθώς και μέλη της Περιφερειακής Ένωσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών. Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί άνοιξαν την εκδήλωση και έτρεξαν περνώντας έτσι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, οτι η έλλειψη κάποιας βασικής ικανότητας δεν σημαίνει αποκλεισμό αυτών των ανθρώπων από την κοινωνία.

Έγιναν σκυταλοδρομίες 4χ50, 4χ100, 4χ500, 4χ1000 και 2χ2000 ενώ το Σάββατο είχε προηγηθεί pasta party στο Yiamas Kastro Bar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο σύλλογο ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ.

Μεγάλος χορηγός της όλης εκδήλωσης ήταν τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας , που στηρίζουν πάντα εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό περιεχόμενο.

Ο Έμφασις 91,8 fm  και το Entermessinia.gr ήταν στους υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό παρακάτω :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ