H Khloe Kardashian έγινε την προηγούμενη εβδομάδα μανούλα, αποκτώντας ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Όπως είναι γνωστό πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον Tristan Thompson. Ωστόσο τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για το ζευγάρι λίγο πριν τη γέννηση της μικρής τους, καθώς διέρρευσαν βίντεο με τις απιστίες του μπασκετμπολίστα.

Προς το παρόν δεν έχει τοποθετηθεί κανείς επίσημα για όλες αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Ωστόσο η Khloe έκανε την πρώτη της ανάρτηση διαδικτυακά, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα πάρει η μικρή τους.

«Το κοριτσάκι μας, η True Thompson, έχει κλέψει τις καρδιές μας και είμαστε γεμάτοι ΑΓΑΠΗ. Τόσο μεγάλη ευλογία να καλωσορίσω αυτό τον άγγελο στην οικογένεια! Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε True!», έγραψε ανεβάζοντας φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο.

Κάπου εδώ αξίζει να σχολιάσουμε πως το όνομα «True», που θα πει «Αλήθεια» κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Όπως ανέφεραν πολλά ρεπορτάζ, η Khloe επιθυμούσε μετά τα πρόσφατα περιστατικά να γίνει γνωστή η αλήθεια για τον Tristan. Εκτός αυτού αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος που καταλήγει το μήνυμα της reality star, κάνοντας αναφορά στον αγαπημένο της.

Δείτε την ανάρτηση.

Our little girl, True Thompson, has completely stolen our hearts and we are overwhelmed with LOVE. Such a blessing to welcome this angel into the family! Mommy and Daddy loooooove you True!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις