Τα αλλάζει πάλι η 25χρονη, θέλει να δώσει νέα κατάθεση

Εργαστηριακά αποτελέσματα και υλικό από κάμερες ασφαλείας έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές που “δένουν” όσα ομολόγησε η 25χρονη νοσηλεύτρια ότι δηλαδή δεν υπήρξε επίθεση, ούτε και απόπειρα βιασμού από άνδρα στο πεδίον του Άρεως.

Τα στοιχεία μάλιστα αυτά είναι στα χέρια των Αρχών από πριν η 25χρονη παραδεχθεί ότι τα πράγματα δεν είχαν γίνει όπως είχε αρχικά καταγγείλει. Μάλιστα σε λίγες ημέρες αναμένονται και τα επίσημα στοιχεία από την εξέταση γενετικού υλικού στα ρούχα της κοπέλας καθώς η αρχική της περιγραφή ήταν αρκετά λεπτομερής για την επίθεση, αλλά και για τις κινήσεις που έκανε στα ρούχα της ο άνδρας που, όπως είχε καταγγείλει, επιχείρησε να τη βιάσει.

Όσο για την εκδοχή του συνεργού με τη μηχανή που υποστήριξε ότι υπήρχε, οι Αρχές εντόπισαν κάμερα ασφαλείας ακριβώς στο σημείο στο οποίο αν υπήρχε μηχανή σίγουρα θα έπρεπε να έχει καταγράψει τη διέλευση της. Όμως τέτοια καταγραφή δεν υπάρχει.

Πάντως φαίνεται ότι η ίδια θέλει να γράψει και νέα επεισόδια στην υπόθεση καθώς όπως αναφέρει το cnn.gr, σήμερα ζήτησε να εμφανιστεί και πάλι στους αστυνομικούς και να δώσει νέα κατάθεση με την οποία θα επιστρέφει, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αρχικούς της ισχυρισμούς. Μόνο που αυτή τη φορά ζήτησε να εμφανιστεί με δικηγόρο στο αστυνομικό τμήμα.

Η 25χρονη στην ομολογία της είχε ανοίξει τη καρδιά της στους αστυνομικούς και είχε περιγράψει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αρραβωνιαστικό της και πίστεψε, όπως υποστήριξε η ίδια, ότι θα μπορούσε να το λύσει με το να εμφανίσει τον εαυτό της ως θύμα απόπειρας βιασμού.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ