Τις πρώτες τους στιγμές ως πενταμελής οικογένεια περνούν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, καθώς επέστρεψαν στο Παλάτι έχοντας στην αγκαλιά τους το νεογέννητο αγοράκι τους, το οποίο τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του υποδέχθηκαν με χαρά.

«Το να είναι γονείς τους ταιριάζει πολύ, νιώθουν ολοκληρωμένοι και το απολαμβάνουν πολύ. Η Kate είναι από οικογένεια με τρία παιδιά και το αγόρι-κορίτσι-αγόρι είναι μια καλή εναλλαγή», λέει στο αμερικάνικο People φιλικό πρόσωπο της 36χρονης δούκισσας.

Τόσο ο 4χρονος πρίγκιπας George, όσο και η 2χρονη πριγκίπισσα Charlotte, είδαν το αδερφάκι τους λίγο πριν βγει από το μαιευτήριο και είναι ενθουσιασμένοι. Ωστόσο, η μητέρα τους ανησυχεί μήπως η Charlotte νιώσει παραγκωνισμένη, μιας και μέχρι πρότινος ήταν η μικρότερη της οικογένειας. «Ευτυχώς μεγαλώνει γρήγορα και είναι ένα εύστροφο μικρό κορίτσι, οπότε όλοι ελπίζουν ότι θα προσαρμοστεί εύκολα στα νέα δεδομένα», προσθέτει η ίδια πηγή.

Τη στιγμή που επικρατεί φρενίτιδα με στοιχήματα για το όνομα που θα πάρει ο νεογέννητος πρίγκιπας, συγγενείς επισκέφθηκαν το μωρό στο παλάτι του Kensington. Συγκεκριμένα, την Τρίτη, το κατώφλι πέρασαν μελή της βασιλικής οικογένειας, όπως ο δούκας και η δούκισσα του Kent και η πριγκίπισσα Ευγενία, καθώς και η αδερφή της Kate, Pipa Middleton.

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πήγαν στο μαιευτήριο την Δευτέρα, λίγο πριν το εξιτήριο, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος αναμένεται να δει το εγγονάκι του μόλις επιστρέψει από την επίσκεψή του στην Γαλλία.

Δείτε στο βίντεο την άφιξη του George και της Charlotte στο μαιευτήριο: