Από τον Γιώργο Πράτανο,

Οι vintage αισθητικής προσκλήσεις του γάμου έχουν ήδη φτάσει στους παραλήπτες τους. Η εταιρεία Barnard & Westwood είναι εκείνη που εμπιστεύεται από το 1985 η βασιλική οικογένεια. Η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε είναι του 1930. Το οικόσημο είναι χρυσό, τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι το χρυσό και το μαύρο, ενώ επιχρυσωμένες είναι οι άκρες. Φυσικά και τα ονόματα των προσκεκλημένων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Κάποιοι πάντως θεωρούνται σίγουροι, όπως οι Beckham και ο Elton John, ο οποίος έχει ακυρώσει ήδη δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Λας Βέγκας την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαΐου.

Ο Ed Sheeran, o James Blunt και η Ellie Goulding θεωρείται πως θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στην εκκλησία. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι της νύφης αναμένεται να είναι οι Serena Williams, Priyanka Chopra και Millie Mackintosh, ενώ έχει καλέσει και τους πρωταγωνιστές του σίριαλ Suits.

Επειδή είναι σχεδόν απίθανο να γίνει βασιλιάς ο Harry, οι πολιτικοί έχουν αποκλειστεί σχεδόν μαζικά από την guest list. Και παρότι ο πρίγκιπας κάνει παρέα με τον Barack Obama, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει προσκληθεί. Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού αποσκοπεί στο να τηρηθούν οι ισορροπίες με τον Donald Trump. Καλεσμένη δεν θα είναι ούτε η πρωθυπουργός της Αγγλίας, Theresa May.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.