Με… τον μπαλτά «σφάζει» για ακόμα μία φορά ο Τζώρτζης Παπανικολάου την Γωγώ Κωστάκη, αποκαλύπτοντας πως ξεκίνησε η κόντρα τους στο MasterChef, στο οποίο αρχικά είχαν έρθει κοντά.

«Είναι θάψιμο να λες τη γνώμη σου; Αν αυτό είναι θάψιμο, τότε ναι, θάβω. Όσοι με κράζουν πάντως θα ήθελα να μου πουν αν γίνει μια αδικία θα την καταπιούν;», λέει, στο Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη, ο πρώην παίκτης, απαντώντας στους επικριτές του.

Ερωτηθείς για το πώς άρχισε η κόντρα με την Γωγώ, αναφέρει πως «ξεκίνησε από μια ασυλία. Θεωρούσα πολύ γελοίο να τη βοηθήσω από τον εξώστη να φτιάξει τάρτα, όταν είχε μια έτοιμη βάση και μια συνταγή για την κρέμα γιατί έπρεπε απλώς να την στήσει. Ήταν ασυλία, δεν κρινόταν η αποχώρησή της και δεν ήθελα να βοηθήσω. Γιατί σε ασυλία πρέπει να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό για να κερδίσεις κάτι πολύτιμο».

Όταν τον ρωτούν για την ατάκα «μία π@@τ@να, ένας π@@στ@ς  και μία άσχετη» που είπε η Γωγώ κατά την αποχώρησή της, ο Τζώρτης «σφάζει»: «το να είσαι μπιπ και μπιπ είναι μια χαρά. Όμως, το να είσαι άσχετος είναι πάρα πολύ μεγάλο κακό και ντρέπομαι μόνο και μόνο που το είπε για τον εαυτό της. Ας είναι άσχετη! Αυτοχαρακτηρίζεται άσχετη, άρα και εγώ είμαι μαζί της. Ναι, Γωγώ είσαι άσχετη! Κατηγορούμε εγώ ότι δήθεν μπορεί να κράζω κάποιον και δεν κατηγορείται ένα άτομο που βγαίνει και λέει ασυναρτησίες. Η Γωγώ μπήκε στο παιχνίδι για να δημιουργήσει μεγάλη ένταση και για να φανεί περισσότερο».

Τόση είναι η… αγάπη του για την πρώην συμπαίκτριά του, που, όπως παραδέχεται, δεν ξέρει αν θα της μιλήσει σε περίπτωση που την δει στο δρόμο! «Μπορεί να μην της μιλήσω καν. Δεν με ενόχλησε τόσο το ότι μιλούσε άσχημα για εμένα, αυτό στην τελική καλό μου έκανε. Θίχτηκα, όμως, πάρα πολύ για το βιντεάκι των τρίτων, την αγία τριάδα», εξηγεί.