Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έχει βαλθεί να γίνει ο πιο εκνευριστικός παίκτης στο Survivor και φαίνεται πως δεν δυσκολεύεται ιδιαίτερα. Με τις ατάκες και τις απόψεις του ενοχλεί ιδιαίτερα τους συμπαίκτες του και με τους συγκεκριμένους ρυθμούς ενδεχομένως να αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

Στο στόχαστρό του έχουν μπει πολλοί κατά καιρούς με πρώτο και κύριο τον Στέλιο Κρητικό. Σήμερα τον είδαμε να φέρεται εναντίον της συμπαίκτριάς του Εύης Σαλταφερίδου. Η παίκτρια την ώρα που καθάριζε, ξεκίνησε να ακούει τη… μουρμούρα του συμπαίκτη της.

Δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη μουρμούρα κατέληξε σε κατηγορίες, καθώς ο Σώζων της επέρριψε την ευθύνη ότι «ενοποίησε» την αντίπαλη ομάδα με όσα είπε στο Νικόλα Αγόρου! Όλα άρχισαν με τον ίδιο να λέει στη συμπαίκτριά του πως ο Νικόλας έλεγε πόσο καλό του έκανε και ότι την είδε στον ύπνο του.

Εν συνεχεία την κατηγόρισε επειδή μίλησε στον αντίπαλο παίκτη για όσα του αποκάλυψε από τους γονείς και τους φίλους του.  Η ίδια φυσικά και αντέδρασε, θεωρώντας παράλογα όσα της έλεγε. «Άλλαξε το παιχνίδι εις βάρος μας; Ρε εγώ του είπα απλά να είναι χαλαρός και ότι είναι καλά οι δικοί του», σημείωσε.

Μάλιστα έφτασε να την κατηγορίσει πως έχει συναντηθεί κρυφά με το Νικόλα Αγόρου!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα συνέβησαν.