Νέα ανατροπή στην υπόθεση απόπειρας βιασμού στο Πεδίον του Άρεως

Άλλαξε πάλι τους ισχυρισμούς της η 25χρονη που είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης στο Πεδίον του Άρεως.

Η νεαρή αρχικά είχε καταθέσει ότι ένας άνδρας της επιτέθηκε ενώ μετά ισχυρίστηκε ότι δεν δέχτηκε επίθεση αλλά σκηνοθέτησε τα πάντα προκειμένου να αποφύγει τον γάμο της.

Τώρα η 25χρονη αναφέρει ότι την δεύτερη κατάθεση στην οποία ισχυρίστηκε ότι τα σκηνοθέτησε όλα, την υπέγραψε χωρίς να την διαβάσει!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η οικογένεια της 25χρονης που κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού, έχει ορίσει δικηγόρο και υποστηρίζει ότι δεν αναγνωρίζει το περιεχόμενο της δεύτερης κατάθεσής της και επιμένει στην αρχική της κατάθεση, ενώ θα πάει να δώσει νέα κατάθεση.

Ο δικηγόρος της 25χρονης, Αντώνης Φούσας, δήλωσε πως η 25χρονη νοσηλεύτηκε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο και θα πάει να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενω συμπλήρωσε: «Η κοπέλα μου είπε ότι δεν κατάλαβε αν υπέγραψε την συμπληρωματική κατάθεση σύμφωνα με την οποία αναιρούσε την πρώτη της κατάθεση. Βρίσκεται σε τέτοιο σοκ και σε τέτοια άσχημη ψυχολογική κατάσταση που λέει ότι δεν κατάλαβε. Σε εμένα επιμένει ότι δέχτηκε επίθεση με σκοπό να την βιάσουν. Επίσης επιμένει ότι ο δράστης την τραυμάτισε και ότι δεν αυτοτραυματίστηκε με έναν σουγιά στην κοιλιά, στο μηρό και το στήθος».

 

 

eleftherostypos

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ