Μυστηριώδες πλάσμα σκορπά τον τρόμο στην Αργεντινή

Τον τρόμο στη Σάντα Φε της Αργεντινής σπέρνει μυστηριώδες πλάσμα, το οποίο μοιάζει βγαλμένο (μέσα) από τα επεισόδια για τέρατα των «X-Files».

Μάλιστα, όταν πρόσφατα κατασπάραξε ένα πιτ μπουλ και ένα λυκόσκυλο σε γειτονιά της πόλης, κάποιος πρόλαβε να το καταγράψει με την κάμερα του κινητού του.

Οπως φαίνεται από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι του YouTube «UFOMania», το ζώο με το σχεδόν σκελετωμένο σώμα, το οποίο, όταν σηκώνεται στα πίσω πόδια φτάνει τα 2,13 μέτρα, φαίνεται να περπατάει στα τέσσερα. Στο σώμα του, σύμφωνα με τη «Mirror», μοιάζει να έχει μικρή καμπούρα παρόμοια με εκείνη που έχουν οι καμήλες και ο λαιμός του είναι ασυνήθιστα μακρύς. Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο ξεπέρασε τις 30.000 θεάσεις και πολλοί χρήστες του YouTube σχολίασαν ότι το τέρας «μοιάζει μισό άνθρωπος και μισό σκύλος» όταν σηκώνεται στα πίσω πόδια του.

Ενας από τους χρήστες σε ανάρτησή του υποστηρίζει ότι είδε ένα ολόιδιο τέρας το 2005 όταν τον πλησίασε την ώρα που περπατούσε με άλλα άτομα πάνω σε γέφυρα. «Μας κοίταξε και έφυγε κινούμενο σαν να ήταν καγκουρό» έγραψε χαρακτηριστικά. Αλλος, που δήλωσε ότι είναι από τις Φιλιππίνες, ισχυρίστηκε ότι στη χώρα του τα συγκεκριμένα τέρατα τα αποκαλούν «Ασγουάνγκ», που σημαίνει «άνθρωπος που μετατρέπεται σε τέρας-σκύλο».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ