Το Δεκέμβριο του 2015 και έπειτα από επτά χρόνια σχέσης η Μελίνα Μακρή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Φράνκι Λούβαρη. «Ο γάμος μου ήταν όπως τον ονειρευόμουν» λέει και θυμάται γελώντας πια κάποιες μικρές αναποδιές.

«Ο Φράνκι ήταν άρρωστος με φαρυγγίτιδα και είχε υποθερμία και μας έτυχαν και άλλα πιο ασήμαντα, όπως το ότι ξέχασα να πάρω μαζί μου παραμάνες και πάτησα το νυφικό μου. Υπήρχε όμως καλή διάθεση και τα ξεχάσαμε όλα». Το ζευγάρι συγκατοικούσε αρκετά χρόνια πριν παντρευτεί και δεν είναι των τύπων ‒ μάλιστα ακόμα και τη βέρα τους τη φοράνε σπανίως, γιατί για εκείνους παίζει ρόλο η ουσία. «Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι με το γάμο, εμάς μας έχει φέρει πιο κοντά. Νιώθουμε πιο δεμένοι. Δεν μπορείς να πεις ότι νιώθεις ερωτευμένος με τον ίδιο τρόπο που ένιωθες το πρώτο διάστημα της σχέσης. Όσο περνά ο καιρός, νιώθεις αγάπη, ένα συναίσθημα που δεν συγκρίνεται με το αρχικό καρδιοχτύπι, που είναι πιο επιφανειακό, αλλά και πιο ενθουσιώδες. Φεύγει ο ενθουσιασμός και έρχεται η αγάπη. Θέλω να κάνουμε πράγματα μαζί. Γράφουμε μαζί και μουσική, στο home studio που έχουμε και περνάμε πολλές ώρες παρέα. Άλλωστε, πάνω στη δουλειά δεν τσακωνόμαστε ποτέ».

Ζήλια υπήρξε ποτέ έντονα στη σχέση σας; «Καθόλου! Ο Φράνκι όλα αυτά τα χρόνια δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα να ζηλέψω και πιστεύω το ίδιο ισχύει και για μένα». Έχουν σκεφτεί να μεγαλώσουν την οικογένειά τους; «Η δημιουργία μιας μεγάλης και ευτυχισμένης οικογένειας είναι ένα όνειρό μου. Ωστόσο, δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια χωρίς σκέψη. Όταν κάνεις ένα παιδί, πρέπει να είσαι κοντά του. Αυτή η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για εμένα. Δεν θα αφήσω να περάσουν και δέκα χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η δουλειά μου». Αλλά κι αυτό το ισορροπεί με μια κανονικότητα στην προσωπική της ζωή. «Το καλύτερό μου είναι να καλούμε στο σπίτι φίλους και να τους μαγειρεύω. Είμαι τυχερή γιατί ο σύζυγός μου βοηθά πολύ στις δουλειές του σπιτιού» λέει γελώντας.
Η τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί κατά καιρούς ότι είναι υποχόνδρια και έχει υψοφοβία. Αναρωτιέμαι αν με το πέρασμα των χρόνων έχει καταφέρει να κοντρολάρει τις φοβίες της. «Όπως μεγαλώνοντας γίνομαι πιο ψύχραιμη και λιγότερο αγχώδης, έτσι μειώνονται και οι φόβοι. Έχεις αντιμετωπίσει ξανά και ξανά τις ίδιες καταστάσεις και κάποια στιγμή παύουν να σε τρομάζουν».

Πηγή: People