Μαχαίρωσε τον σύντροφό της ύστερα από ερωτικό καβγά

Aιματηρή κατάληξη είχε ο ερωτικός καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στη Βέροια, καθώς πάνω στα νεύρα της η 25χρονη δεν δίστασε να αρπάξει ένα μαχαίρι και να μαχαιρώσει τον 40χρονο σύντροφό της στο στήθος!

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν, ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ, το ζευγάρι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Πιθανολογείται ότι οι λόγοι της διαμάχης ήταν ερωτικοί.

Κάποια στιγμή, πάνω στην ένταση, η 25χρονη επιτέθηκε στον 40χρονο σύντροφό της και του κατάφερε επιπόλαιο τραύμα στον θώρακα, μέσα στο σπίτι όπου διαμένουν, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης. Αμέσως ο 40χρονος πήγε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι εντόπισαν την 25χρονη Βουλγάρα να κάθεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τις πέρασαν χειροπέδες.

Η νεαρή οδηγήθηκε στα κρατητήρια και εναντίον της σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλου. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών, προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη της.

Οπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές Αρχές, το ζευγάρι των Βουλγάρων βρισκόταν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα προκειμένου να εργαστεί στα χωράφια της περιοχής.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ