Από τη Σαλώμη Σιδέρη,

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Madame Figaro 2018, στην Κύπρο με παρουσιαστές τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη. Φυσικά εκεί βρέθηκε και η Μαρία Σολωμού, για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της, Πάνο.

Ο τραγουδιστής ο οποίος αναχώρησε για Νέα Υόρκη, για να κηνυγήσει τα όνειρά του, επέστρεψε μετά από ένα μήνα, και δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί η Μαρία Σολωμού για το πώς το διαχειρίζεται. «Δεν έχω το καταλάβει ακόμα γιατί είναι πολύ λίγος ο καιρός, ένας μήνας σχεδόν, οπότε ήταν εύκολο», απάντησε η ηθοποιός.

Για το αν θα τα παρατούσε όλα για να φύγει μαζί του στην Αμερική ανέφερε:«Είναι λίγο δύσκολα όλα αυτά να γίνουν…δεν είμαι μόνη μου…ο γιος μου είναι σε περίεργη ηλικία».

Ποια ήταν όμως η τελευταία κουβέντα που είπε στον Πάνο λίγο πριν τον αποχαιρετήσει; «Τα λέμε», είπε η Μαρία κάνοντας τη δημοσιογράφο να ξεσπάσει σε γέλια «αφού μιλάμε καθημερινά, 2-3 φορές την μέρα μιλάμε…δεν ήταν τύπου θα χαθούμε… τον σκέφτομαι συνέχεια», συνέχισε η ηθοποιός.

Τέλος όσον αφορά το γάμο και τη σκέψη ενός δεύτερο παιδιού ανέφερε: «Απαπα τι χαζά είναι αυτά;… όχι καλέ έχω ένα παιδί δεν θέλω και δεύτερο!»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της