Στην Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα καλεσμένος ο Κωνσταντίνο Βασάλος και για ακόμα μια φορά μίλησε για τη σχέση του με τηνΕυρυδίκη Βαλαβάνη. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν αυτό τον κεραυνοβόλο έρωτα τόσο με αγάπη όσο και με χιούμορ.

Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε στον personal trainer: «Έχετε πάθει πολύ κεραυνοβόλο έρωτα εσείς οι δύο ε; Δεν συγκρατιέστε μιλάμε» με τον Κωνσταντίνο να βάζει τα γέλια και τον Κρατερό Κατσούλη να τον «αποτελειώνει» λέγοντας «Είναι λίγο αηδία να στο πω και έτσι, στο λέω με πολλή αγάπη και με μεγάλη δόση ζήλιας… Δεν έχω δει πέρα από την πλάκα τώρα, βγαίνει η Ευρυδίκη και μιλάει…εγώ το χάρηκα πάρα πολύ και της βγάζω το καπέλο. Το πόσο όμορφα και με πόσο θαυμασμό και με πόση αγάπη και έρωτα μιλάει για σένα, σπάνια συναντάς τέτοιες δηλώσεις σε επίπεδο δημόσιο. Είναι πάρα πολύ όμορφο… Εγώ ας πούμε ανεξάρτητα από το τι νιώθω έχω βγει στο παρελθόν και έχω μιλήσει αλλά δεν το συναντάς εύκολα αυτό το πράγμα…».

Ενώ στο τέλος συμπλήρωσε «Είναι πολύ υγιές και ωραίο δύο νέοι και ωραίοι άνθρωποι που είναι καλά μαζί να το λένε έτσι απλά και ωραία. Το θεωρώ πολύ όμορφο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα