Από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Υλικά
2 κιλά κατσίκι, σε μερίδες
8 αγκινάρες
½ κιλό κουκιά φρέσκα
2 κρεμμύδια ξερά
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουτ. σούπας θυμάρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
χυμό από 2-3 λεμόνια
2 κουτ. σούπας κορνφλάουρ
½ φλιτζάνι γιαούρτι

Διαδικασία
Καθαρίζετε τα κουκιά, τα βράζετε για 5 λεπτά και τα ξεφλουδίζετε.

Καθαρίζετε τις αγκινάρες και τις κόβετε στα τέσσερα και τις βάζετε σε νερό με λεμόνι.

Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα με το σκόρδο, προσθέτετε το κρέας και αλατοπιπερώνετε.

Διαβάστε την συνέχεια της συνταγής στο olivemagazine.gr