«Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους», και την Άνοιξη!

Αγαπητοί φίλοι, η 4η εθελοντική αιμοδοσία από την ομάδα «Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους» θα πραγματοποιηθεί σήμερα, από 16 έως και 20 Απριλίου στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας, δηλώνοντας το όνομα της ομάδας. Μια στιγμή αρκεί για να σώσεις μια Ζωή!

Οπως ίσως γνωρίζετε φέτος η χώρα μας έχει επιλεγεί να φιλοξενήσει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, που έχει καθιερωθεί ως η 14η Ιουνίου.

Μία από τις πόλεις, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, είναι και η Καλαμάτα.

Η ανάληψη αυτής της διοργάνωσης παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί διεθνώς η εθελοντική αιμοδοσία ως κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού της Ελλάδας.

Επιπλέον, μπορεί με τον τρόπο αυτό να διαδοθεί το μήνυμα ότι η απάντησή μας σε μια περίοδο κρίσης μπορεί να είναι η αλληλεγγύη, ο αλτρουισμός και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η ομάδα μας, “Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους…”, δε θα μπορούσε να απουσιάσει από  αυτό το γεγονός!

Ετσι, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, οργανώνει την 4η κατά σειρά εθελοντική της αιμοδοσία, στο διάστημα 16-20 Απριλίου.

Σας περιμένουμε όλους εκεί, ώστε να προσφέρουμε για μία ακόμη φορά, το αίμα που περισσεύει σε εμάς, σε αυτούς που το έχουν ανάγκη…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ