Η Δούκισσα Νομικού 30 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της νιώθει πανευτυχής. Η παρουσιάστρια αν και είναι κουρασμένη και ξενυχτισμένη τον τελευταίο μήνα, ζει μοναδικές στιγμές. Η Δούκισσα μετά από πολύ καιρό αποφάσισε να ανεβάσει Instastories ώστε να επικοινωνήσει για λίγο με τους followers της. «Εδώ και 30 ημέρες ζω ένα όνειρο… Πεταλούδες παντού, λουλούδια παντού», είπε προσθέτοντας πως της έχουν λείψει πολύ οι διαδικτυακοί της φίλοι και νιώθει ευγνώμων για τις αμέτρητες ευχές τους και την υποστήριξη.

Η παρουσιάστρια σε άλλο βίντεο αποκάλυψε πως θηλάζει συνεπώς ξυπνάει πολλές φορές μέσα στο βράδυ και όλη μέρα είναι σε εγρήγορση ώστε να ταΐζει το μικρό Σάββα. Συνεπώς, η Barbie της ελληνικής τηλεόρασης έφτασε στο σημείο να πρέπει να χρησιμοποιεί φίλτρα για να μη φαίνεται η ταλαιπωρία της. «Φίλτρα παντού. Διότι πολύ ξενύχτι φίλες μου. Αγαπημένες μου μανούλες που θηλάζετε και εσείς. Με τα ξενύχτια λοιπόν πρέπει να βάλουμε κάποιο φίλτρο», είπε χαρακτηριστικά ενώ σήμερα βρήκε και μισή ώρα κενό για να ασχοληθεί με τον εαυτό της και να κάνει beaute.

Να πούμε βέβαια πως η ευτυχία και η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, οπότε εκτός ότι η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις ωραιότερες ελληνίδες παρουσιάστριες είναι τόσο ερωτευμένη και πλήρης με το σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και το μονάκριβο γιο τους που τα φίλτρα είναι περιττά.

Δείτε τα Instastories της Δούκισσας Νομικού