Από τις Μαλδίβες στην Βενετία βρέθηκε το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων ημερών, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη, με το Διαδίκτυο να «προδίδει» τη συνύπαρξή τους παρά το ότι οι ίδιοι δεν δημοσίευσαν κάποιο κοινό ενσταντανέ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η ηθοποιός ταξίδεψε το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην Ιταλία μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη προκειμένου να γυριστεί η κοινή τους συνέντευξη για το Celebrity Travel, ενώ ο ποινικολόγος, ο οποίος θα μιλήσει επίσης στην εκπομπή, τους συνάντησε το Σάββατο και επέστρεψαν στην Αθήνα όλοι μαζί την Κυριακή.

Αν και οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το ζευγάρι βγήκε από διαφορετικές εξόδους και δεν προέβη σε δηλώσεις.

Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει φωτογραφία που τους δείχνει μαζί, έστω και… έμμεσα! Συγκεκριμένα, σε φωτογραφία που «ανέβασε» ο Νίκος στο Instagram, στην οποία ποζάρει δίπλα στη Νατάσα μετά από το γύρισμα, διακρίνεται, στην δεξιά πλευρά, μέρος από το κεφάλι του Αλέξανδρου!

Δείτε την φωτογραφία:

Άλλο ένα γύρισμα τελείωσε, ένα επεισόδιο ξεκινάει και εγώ για άλλη μια φορά ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το επόμενο. είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε γιατί σε μία πόλη σαν τη Βενετία που όλοι θα ήθελαν να πανε όχι μόνο γιατί είναι η πατρίδα του Μάρκο πόλο, του Βιβάλντι αλλά και το Καζανόβα αλλά γιατί καθε σημείο Θυμίζει σκηνικό από ρομαντική ταινία .Αυτό το μέρος λοιπόν διάλεξε και το celebrity travel για να ξετυλίξει μία ιστορία ακόμα. #Βενετία #ταξίδι #εκπομπή #Καλογρίδη #Λυκουρέζος #Κοκλώνης #Mr travel #celebrity travel #ΑΝΤ1 #Venice #trip #fashion #interview @natasa_kalogridi @ant1tv @celebritytravelgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις