Να αλλάξει εντελώς τις διατροφικές της συνήθειες και να πάρει 22 κιλά χρειάστηκε η Charlize Theron προκειμένου να υποδυθεί μία υπέρβαρη μητέρα, στην ταινία Tully. Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να παχύνει, αποκαλύπτοντας πως δυσκολεύτηκε τόσο πολύ, που έπαθε κατάθλιψη!

«Ήθελα να νιώσω πως αισθάνθηκε αυτή η γυναίκα και από αυτή την διαδικασία νομίζω πως ήρθα πιο κοντά σε αυτή και την νοοτροπία της»,  ανέφερε, στο Entertainment Weekly, η 42χρονη πρωταγωνίστρια.

Εξηγώντας ότι ακολούθησε μία συγκεκριμένα, λιπαρή δίαιτα, όπου έπρεπε να τρώει κάθε μέρα στις δύο το βράδυ μία μερίδα με mac & cheese (μακαρόνια με τυρί), συνέχισε: «ήταν μία μεγάλη έκπληξη για μένα. Πέρασα κατάθλιψη και αυτό γιατί για πρώτη φορά στην ζωή μου έτρωγα επεξεργασμένα τρόφιμα και έπινα πολύ ζάχαρη. Δεν ήταν τόσο διασκεδαστικά τα πράγματα σε αυτή την ταινία».

Εκτός από τα μακαρόνια, η Charlize, έπρεπε να τρώει όλη την ημέρα για να πάρει κιλά και, μάλιστα, το πρωινό της περιελάμβανε μπέργκερ με μιλκσέικ. «Θυμάμαι πως έπρεπε να βάλω το ξυπνητήρι μου μεσάνυχτα έτσι ώστε να προσπαθήσω να διατηρήσω το  βάρος μου. Ξυπνούσα  και απλά έτρωγα, κατεβάζοντας ασυναίσθητα την κάθε μπουκιά κάτω. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να διατηρήσω το βάρος μου».

«Μου πήρε έναμιση χρόνο να πάρω 22 κιλά και ήταν κόλαση!», κατέληξε.