Μία ακόμη σχέση έλαβε τίτλους τέλους χθες στην Αμερική. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια αποφάσισε να χωρίσει μετά από έξι χρόνια σχέσης. Οι δύο τους είχαν αρραβωνιαστεί, με την πρόταση γάμου τους να γίνεται μεγάλο θέμα συζήτησης.

Ο λόγος για τον John Cena και τη Nikki Bella, οι οποίοι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους δημόσια. Οι δύο τους ήταν ζευγάρι από το 2012 και μεγάλο μέρος της σχέσης τους παρακολούθησαν όλοι στα reality του Ε! «Total Divas» και «Total Bellas».

Εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας σε ανακοίνωση:

«Μετά από πολλή σκέψη και έξι χρόνια κοινής ζωής η Nikki Bella και ο John Cena ανακοίνωσαν σήμερα την απόφασή τους να χωρίσουν ως ζευγάρι. Μπορεί η απόφαση να ήταν δύσκολη, όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή την περίοδο».

Ένα ακόμη ζευγάρι λοιπόν αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση του τόσο απρόσμενα. Εμείς θα σας θυμίσουμε την ιστορική πλέον πρόταση γάμου του Cena στην καλή του, κατά τη διάρκεια του WrestleMania 33, τον Απρίλιο του 2017.