Από τη Σαλώμη Σιδέρη,

Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δεν έχουν τέλος στο σπίτι του Power of love. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν ο Ανδρέας Ανδρεανός και  η Αθηνά Χρυσαντίδου ενώ θέση πήραν και ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης και ο Παναγιώτης Θεόφιλος. Αρχή του καβγά η ψηφοφορία της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας ρώτησε την Αθηνά για ποιο λόγο ψήφισε τον Παναγιώτη αναφέροντας πως θεωρεί ότι πρόκειται για στρατηγική.

«Καταρχάς δεν θα σου δώσω τον λόγο, δεν θα σου δικαιολογηθώ για το ότι δεν ψήφισα τον Μιχάλη…Έδωσα ασυλία στον Μιχάλη γιατί αγαπούσα τα παιδιά και ήθελα να παραμείνουν δεν πίστευα ότι θα βγει ο Νίκος… περίμενα πως δεν θα πάρει ασυλία ο Νίκος και ήθελα να τον ψηφίσω. Δεν είχα κανένα λόγο να ψηφίσω τον Παναγιώτη», απάντησε η Αθηνά με έντονο ύφος και φανερά ενοχλημένη.

Στον καβγά αναμείχθηκαν και ο Νίκος και ο Παναγιώτης με τη Μαρία Μπακοδήμου να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να λύσει την παρεξήγηση ακολουθώντας ο εξής διάλογος:

-Νίκος: Στρατηγική είναι αυτό Αθηνά!

Μαρία: Τι εννοείς; Πες μας το σκεπτικό

Νίκος: Ήσουν τέταρτη στη σειρά που θα ψήφιζες, έχω πάρει εγώ τις δύο πρώτες ψήφους δίνει η Άννα στον Παναγιώτη που είναι λογικό που είναι η σχέση της και εσύ πας και δίνεις στον Μιχάλη για να την σπάσεις…για να μην βγω εγώ, για να ψηφίσεις εμένα. Δεν είναι στρατηγική αυτή; Δεν ψήφισες τον Δώρο και ψήφισες τον Μιχάλη. Με δουλεύεις τώρα;

Την συζήτηση έκλεισε ο Παναγιώτης, λίγα λεπτά αργότερα, αναφέροντας «Το τι ψηφίζει κάποιος και γιατί είναι δικαίωμα του…δεν ξέρω αν είναι στρατηγική απλά είπα ότι δεν περίμενα από αυτές τις δύο κοπέλες (Τζούλια-Αθηνά) να ψηφιστώ…».

Δείτε τον τσακωμό στο παρακάτω βίντεο