Το Γιώργο Μαζωνάκη τον γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις επιτυχίες του στο τραγούδι. Σίγουρα κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την εκκεντρική του προσωπικότητα αλλά και το πόσο πρωτοποριακός και χαρισματικός είναι ,πράγμα που τον καθιστά και ως τον απόλυτο Έλληνα performer.

Αυτή τη περίοδο πρωτοπορεί και πάλι και γίνεται ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης-τραγουδιστής που δημιουργεί πρωτότυπο υλικό αποκλειστικά για το κανάλι του στο Youtube.

Χθες κυκλοφόρησαν δυο trailer αυτού του υλικού που θα δημοσιευθεί αύριο και πραγματικά είναι αναπάντεχο. Συνένοχος στο «έγκλημα» με το Γιώργο Μαζωνάκη θα είναι ο επίσης γνωστός για το χιούμορ και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του Μιχάλης Κουινέλης. Το concept; Ένα 24ωρο στο οποίο καλούνται οι δυο καλλιτέχνες να συνυπάρξουν κλεισμένοι μέσα σε ένα χώρο. Τα αποτελέσματα της συνύπαρξης αυτής θα τα δούμε σε μια σειρά από πέντε βίντεο με πρώτο αυτό που θα ανέβει αύριο.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες οι δυο άντρες παιρνούν ένα 24ωρο κλεισμένοι σε ένα στούντιο. Το τραγούδι δε θα μπορούσε να λείπει από το 24ωρό τους, οι φάρσες σε φίλους και συνεργάτες τους καθότι γνωστοί και οι δυο για το χιούμορ τους, οι συζητήσεις για τις γυναίκες , τα παιχνίδια , το φαγητό με αποτέλεσμα όλων αυτών την εξουθένωση και των δυο…

Δείτε παρακάτω τα trailer της σειράς