Με ένα αποστομωτικό μήνυμα για τον «μύθο» της ομορφιάς απάντησε η Selena Gomez σε όσους την επέκριναν για τις φωτογραφίες της με μπικίνι, στις οποίες φαίνoνται οι ουλές της μετά την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη πριν από περίπου πέντε μήνες.

Η 25χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός απολαμβάνει ημέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς με φίλους της, στο Σίδνεϊ, με τους φωτογράφους να την απαθανατίζουν με μπικίνι και εμφανή τα σημάδια που της άφησε η χειρουργική επέμβαση στο πόδι και την πλάτη.

You are beautiful ? @selenagomez !! What a brave girl you are! Your illness and your health problem never stopped you to smile! Keep fighting ? #selena#selenagomez#gomez#lupus#fucklupus#beautiful#beach#australia#holdon#brave#sheisbrave#fight#alwaysfighting#fighting#ariana#arianagrande#grande#dangerouswoman#dangerouswomantour#dangerouswomanalbum

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arianators Awards 2016 (@arianatorsawards_2016) στις

Τα εν λόγω ενσταντανέ σχολιάστηκαν αρνητικά από κάποιους, κάνοντας την Selena να πάρει θέση, με ένα βίντεο που «ανέβασε» στο Instagram.

«Ο μύθος της ομορφιάς – μια εμμονή με την τελειότητα, που παγιδεύει τη σύγχρονη γυναίκα σε έναν ατελείωτο κύκλο απελπισίας και μίσους για τον εαυτό της, καθώς προσπαθεί να εκπληρώσει τον αδύνατο ορισμό της απρόσκοπτης ομορφιάς. Επέλεξα να φροντίσω τον εαυτό μου επειδή αυτό θέλω, χωρίς να χρειάζεται να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Αέρα στα πανιά μου», έγραψε στην λεζάντα!

The beauty myth- an obsession with physical perfection that traps modern woman in an endless cycle of hopelessness, self consciousness, and self-hatred as she tries to fulfill society’s impossible definition of flawless beauty. I chose to take care of myself because I want to, not to prove anything to anyone. Wind in her sails. ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις