Ένα τραγούδι που τον σημάδεψε καθώς ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει το ταξίδι του στην υποκριτική επέλεξε να χορέψει στη σκηνή του Dancing with the Stars ο Άνθιμος Ανανιάδης. Αυτό δεν ήταν άλλο από το Clubbed To Death από την ταινία Matrix.

Ο ηθοποιός μίλησε όμως και για το μεγάλο του είδωλο, Κώστα Βουτσά, ο οποίος ήταν δίπλα του από όταν ο Άνθιμος ήταν μικρό παιδί και αποτέλεσε την έμπνευσή του. Συγκεκριμένα μιλώντας για τον σπουδαίο ηθοποιό είπε: «Όλα έγιναν μέσα από τον Κώστα Βουτσά… Το πιο όμορφο πράγμα που μου συνέβη ήταν ότι ο Κώστας ήταν ο δεύτερός μου πατέρας… Δεν ήμουν πάντα έτοιμος να γίνω ηθοποιός και δεν ήταν κάτι που το ήθελα από πολύ νέος, αλλά την αγάπησα τη δουλειά». Στη συνέχεια, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος που ο Κώστας Βουτσάς με νιώθει σαν γιό του, είμαι πραγματικά υπερήφανος».

Στην κάμερα του Dancing μίλησε και ο ίδιος ο Κώστας Βουτσάς με τα εξής τρυφερά λόγια: «Με τον Άνθιμο έχουμε ζήσει πάρα πολύ ωραία χρόνια, τον λάτρευα και με λάτρευε. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί ο Άνθιμος, αν ήταν κακό θα σας το έλεγα, και είναι και πολύ αντράκι, πολύ εραστής». Αναφέρθηκε δε και στη διαδρομή του στην υποκριτική: «Τον τράβηξε το επάγγελμα, έτσι γίνεται, δεν πάς εσύ στο επάγγελμα με τίποτα. Είναι πάρα πολύ καλός στο θέατρο, δεν το λέω γιατί είναι ο Άνθιμος, γιατί είναι ο γιός μου, είναι γιατί είναι παρά πολύ καλός ηθοποιός».

Τέλος είπε απευθυνόμενος στον Άνθιμο: «Εγώ σε θαυμάζω, σε αγαπώ πολύ, είμαι πάντα δίπλα σου και ότι θες από εμένα είμαι δικός σου».

Δείτε στο βίντεο τη συγκινητική στιγμή.