Φέτος το Πάσχα στρώνουμε το τραπέζι σε χιλιάδες παιδιά που μας χρειάζονται. Το epsilontv και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Μαζεύουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και στηρίζουμε στην πράξη τα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι Άγιες μέρες του Πάσχα έφτασαν και φροντίζουμε όλα τα παιδιά να έχουν την θαλπωρή που τους αξίζει. Φέτος ο στόχος είναι ένα γεμάτο πασχαλινό τραπέζι που θα δώσει χαρά σε όλα τα παιδιά . Φέτος ο στόχος είναι το «χαμόγελο» του κάθε παιδιού.

Το epsilontv και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλούν να συμμετέχετε στην προσπάθεια συγκεντρώνοντας τα απαραίτητα είδη για κάθε παιδί και την οικογένειά του. Συγκεντρώνουμε  λάδι, ρύζι ,ζυμαρικά , τσουρέκια , πασχαλινά αυγά, βρεφικό γάλα, είδη  βρεφικής φροντίδας , προϊόντα καθαρισμού, είδη προσωπικής υγιεινής κτλ. Τα είδη συγκεντρώνονται στα 14 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού πανελλαδικά, από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου , από τις 09.00 έως τις 17.00.

Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε μήνυμα ή να τηλεφωνήσετε στο 19810. (χρέωση από το σταθερό 2.60 ευρώ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας, από κινητό 2,48 ευρώ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάσει λογαριασμού, για SMS χρέωση 2,48 ευρώ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάσει λογαριασμού.) Όλα τα έσοδα από τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αναλυτικά όλα τα είδη που μαζεύουμε καθώς και οι διευθύνσεις των Κέντρων Στήριξης όπου τα συγκεντρώνουμε τα αγαθά βρίσκονται στο www.epsilontv.gr και στο  www.hamogelo.gr 

Αυτό το Πάσχα φωτίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού!