Τα… ξίφη τους διασταύρωσαν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Εύη Σαλταφερίδου στο συμβούλιο του Survivor, από το οποίο προέκυψαν οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων γι’ αυτή την εβδομάδα.

Το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στους δύο παίκτες, που μπήκαν στο παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες, φανερώθηκε στην αρχή του επεισοδίου, όταν η Εύη και ο Σώζων «αρπάχτηκαν» στην καλύβα, με την γυμνάστρια να λέει ότι γνωρίζει πως ο συμπαίκτης της έχει πει πράγματα για εκείνη πίσω από την πλάτη της και να του ζητά να μην της μιλά απότομα.

Η συνέχεια δόθηκε στο συμβούλιο, με την Εύη να αναφέρει πως «ήθελα να ψηφίσω αυτόν που με στεναχώρησε… τον Σώζοντα. Τα συζητήσαμε, άκουσα κάποια πράγματα από πίσω μου, λέει ότι δεν τα είπε. Δεν θέλω να υποδείξω αυτόν που μου τα είπε γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω, αλλά όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να συζητήσουμε για να το λύσουμε, δεν μπορώ να το συζητήσω. Τελειώνει εκεί το θέμα, δεν με πειράζει η παρουσία του, ούτε έχουμε κάποιο πρόβλημα στη συμβίωση».

«Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Το παιχνίδι είναι και ριάλιτι και κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να το κάνουν λίγο παραπάνω ριάλιτι, ειδικά όταν αγωνιστικά δεν έχουν την εικόνα που θα ήθελαν ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχιστεί μια συζήτηση που, για άλλη μία φορά, δεν υπάρχει λόγος να γίνει», απάντησε ο Σώζων, προκαλώντας την «έκρηξη» της συμπαίκτριάς του. «Δεν ήρθα εδώ για να κάνω ριάλιτι! Εγώ μιλάω στα ίσια, ο Σώζων δεν μου μιλάει στα ίσια. Δεν ταιριάζουμε με όλους και του το έχω πει πως δεν με πειράζει που δεν ταιριάζουμε. Δεν με ενδιαφέρει το ριάλιτι! Με ενδιαφέρουν τα αγωνίσματα, να νικάω, να βοηθάω την ομάδα μου», απάντησε.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο παίκτης ένιωσε αδικία για το περιστατικό με τις καρύδες που άνοιξε χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ενώ θέση πήραν ο Στέλιος Κρητικός και η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε στο βίντεο την αψιμαχία των δύο παικτών: