Από την Όλγα Στάμου 

Μετά τις διακοπές της στην Κούβα, η Τόνια Σωτηροπούλου συνεχίζει να συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση εκτός Ελλάδας, με επόμενο εντυπωσιακό σταθμό το Λος Άντζελες. Με αφορμή την παραμονή της στις ΗΠΑ η πανέμορφη ηθοποιός έδωσε το “παρών” στην Eβδομάδα Mόδας του Λος Άντζελες και μάλιστα η εμφάνισή της απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Η ηθοποιός που κάνει βήματα διεθνούς καριέρας περπάτησε στο κόκκινο χαλί, μαζί με τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

Η Τόνια επελεξε να φορέσει ένα μάξι sequin φόρεμα, με ιδιαίτερη halter λαιμόκοψη με διαφάνεια και λευκές λεπτομέρειες, με την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro. Η ηθοποιός συνδύασε την luxury δημιουργία με διακριτικά αλλά ultra chic σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας από τη Folli Follie και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με natural μακιγιάζ σε γήινους τόνους και απλά ίσια μαλλιά ριγμένα ανεπιτήδευτα στους ώμους της, μένοντας πιστή  στη αγάπη της για τη φυσική ομορφιά.

Η Τόνια μοιράστηκε την εμπειρία της μαζί  με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες της στο Instagram.