Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Την ημέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Ξένιας των Rec από το παιχνίδι, ο Σάκης Τανιμανίδης την αγκάλιασε και της είπε πως θα μπορούσε να παραμείνει για πολλές ακόμα εβδομάδες στο Survivor. «Υπάρχει η πιθανότητα να συνεργαστούμε και φέτος σε μια θεματική κρουαζιέρα που οργανώνει εκείνος με το World Party Travel το καλοκαίρι, είχαμε συνεργαστεί», λέει στο People η Ξένια.

Όσον αφορά τον βοηθό του Σάκη Τανιμανίδη, η Ξένια είναι ξεκάθαρη. «Ο Γιώργος ήταν καινούργιος και δεν είχε την εμπειρία του Σάκη. Στην αρχή αισθανόταν περίεργα και φάνηκε, αλλά στην πορεία τα πήγε μια χαρά. Εμείς τον θεωρούσαμε και λίγο γκαντέμη, γιατί κάθε φορά που παρουσίαζε τα αγωνίσματα, η ομάδα μας έχανε. Όταν τον βλέπαμε να έρχεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, λέγαμε μέσα μας ένα ωχ», λέει γελώντας.

Την πρώτη μέρα ύστερα από την αποχώρησή της, η Ξένια έμεινε σε ξενοδοχείο της περιοχής. «Θυμάμαι πως μιλούσα με τον Άρη Λουμάκη από τους Rec στο Skype. Μόλις έκλεισα και σηκώθηκα να περπατήσω μέχρι το μπάνιο, σωριάστηκα στο πάτωμα και ξύπνησα χωρίς να καταλάβω τι είχε συμβεί. Ουσιαστικά λιποθύμησα μόλις βγήκα από το Survivor. Ευτυχώς που δεν χτύπησα», εξομολογείται. Πλέον, είναι έτοιμη να επιστρέψει στις πίστες και να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. «Δεν θα παραπονεθώ για τίποτα και είμαι έτοιμη για όλα. Μετά το Survivor, τίποτα δεν μπορεί να με τρομάξει».