Την καταγωγή της έδειξε για ακόμα μια φορά η Στέλλα Μιζεράκη από το Power of Love. Η κρητικιά παίκτρια έβγαλε όλο το ταμπεραμέντο της και έδειξε πως είναι αυθόρμητη και δεν την απασχολούν ιδιαιτέρως οι κάμερες, εξαιτίας ενός χαρακτηρισμού της συμπαίκτριάς της, της Αθηνάς.

Συγκεκριμένα η Αθηνά, μετά από ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου, αν της αρέσουν σαν ζευγάρι ο Πάνος με τη Στέλλα, απάντησε με κριτήριο τα… κιλά. «Ναι! Γιατί όχι; Εξάλλου όλες μας το είχαμε πει ότι ο Πάνος ταιριάζει full με τη Στέλλα! Είναι και αυτός έτσι… γεματούλης, είναι και αυτή γεματούλα…», είπε χαρακτηριστικά αφήνωντας άφωνη τη Στέλλα.

Η ξανθιά παίκτρια δεν άφησε φυσικά την εν λόγω ατάκα να πέσει κάτω, πήρε αμέσως το λόγο και είπε: «Τι λες μωρέ μη σηκωθώ απάνω και σε φυτέψω!! Επειδή εσύ είσαι 40 κιλά πρέπει να είμαστε όλες έτσι;», με τους παίκτες αλλά και την παρουσιάστρια να ξεσπάνε σε γέλια. Το αγόρι της Στέλλας, στο παιχνίδι, ο Πάνος πήρε αμέσως το λόγο και με χιούμορ, είπε: «Αθηνά με προκαλείς να βγάλω την μπλούζα μου…»!

Δείτε στο βίντεο το αστείο στιγμιότυπο με την όμορφη κρητικοπούλα