Από τη Χριστίνα Ζάχου,

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ζει σε μια μονοκατοικία στο Λόφο του Φιλοπάππου. Συνυπάρχει αρμονικά με τη Λόλα, ένα χαριτωμένο σκυλάκι ράτσας King Charles, την 1 έτους Κάη, ένα γατάκι που βρήκε στην εθνική οδό, και το ψάρι του, στο οποίο δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο όνομα. Επειδή λοιπόν οι τετράποδοι συγκάτοικοί του είχαν κάνει κατάληψη στον καναπέ, η κουβέντα μας έγινε στην κρεβατοκάμαρά του.

Κάνοντας μια έρευνα, διαπίστωσα πως ο ρόλος του «Τόνυ» που υποδύεσαι στο Τατουάζ έχει μεγάλη απήχηση. Το περίμενες;

Πραγματικά, δεν το περίμενα όλο αυτό. Χαίρομαι πολύ που συμβαίνει, γιατί είναι η πρώτη φορά που με σταματάει τόσος κόσμος στο δρόμο για να με χαιρετήσει και να με ρωτήσει τι θα συμβεί στη συνέχεια στη σειρά.

Ποια στοιχεία του «Τόνυ» θεωρείς πως κέρδισαν το κοινό;

Πραγματικά, δεν έχω απάντηση. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας όταν πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά έκανε κοκαΐνη. Μάλιστα, για να υποδυθώ τον Τόνυ, προσπάθησα πολύ να μπω στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων που έχουν εξάρτηση από τα ναρκωτικά, γιατί με ενδιαφέρει ο ήρωας που υποδύομαι να βγαίνει φυσικός. Αν και ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να τον κάνουν αντιπαθή, τελικά κέρδισε το κοινό, ίσως γιατί είναι ανθρώπινος.

Σε προβλημάτισε όταν διάβασες στο σενάριο τις σκηνές που έπρεπε να δείχνεις ότι κάνεις χρήση ναρκωτικών;

Όχι, γιατί βοηθούσε η ώρα προβολής. Δεν είμαστε στον αέρα στις 7.00 το απόγευμα, που βλέπουν και μικρά παιδιά. Μια σειρά που απευθύνεται μόνο σε ενηλίκους μπορεί και πρέπει να αποτυπώνει καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή.

Σε τι φάση πετυχαίνω τον Μιχάλη;

Είμαι σε περίεργη φάση. Πριν από επτά μήνες περίπου ξεκίνησα για πρώτη φορά ψυχοθεραπεία. Δεν συνέβη κάτι συγκεκριμένο για να το αποφασίσω, καθώς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο είμαι μια χαρά. Έχω τις ψυχολογικές διακυμάνσεις μου, αλλά σε ένα γενικότερο πλαίσιο όλα κυλούν όμορφα.

Γιατί, λοιπόν, ξεκίνησες ψυχοθεραπεία;

Δυο φίλοι μου πήγαιναν στη συγκεκριμένη ψυχοθεραπεύτρια και είδα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στις ζωές τους. Μη φανταστείς κάποια τεράστια αλλαγή, αλλά κάποια σημαντικά σημεία άλλαξαν προς το καλύτερο. Έτσι, σκέφτηκα να ξεκινήσω. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς ακόμα, ωστόσο έχω δει και εγώ αποτελέσματα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.