Ληστές μαχαίρωσαν 17χρονο μέσα στο σπίτι του

Τρομακτικές στιγμές έζησε μέσα στο σπίτι του ένας 17χρονος στη Νίκαια όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο ληστές, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον μαχαιρώσουν προκειμένου να ξεφύγουν.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 17χρονος μαθητής Λυκείου επέστρεφε στο σπίτι του, στην οδό Μαγνησίας. Η μητέρα του ήταν στη δουλειά της και όταν ο νεαρός ανέβηκε τα σκαλιά είδε την πόρτα μισάνοιχτη και κατάλαβε ότι κάτι τρέχει. Μπαίνοντας είδε δύο κουκουλοφόρους να ψάχνουν τα ντουλάπια και να έχουν κάνει άνω κάτω το σπίτι.

Τότε τους φώναξε να φύγουν και ένας από τους δράστες τον γρονθοκόπησε, ενώ στη συνέχεια ο συνεργός του έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στην κοιλιά. Επειτα οι κακοποιοί, αφού άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον ανήλικο αιμόφυρτο.

Ο 17χρονος μαζί με γείτονες, που έφτασαν στη μονοκατοικία ακούγοντας τις φωνές του, ειδοποίησαν τη μητέρα του, το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο μαθητής ευτυχώς τραυματίστηκε από το μαχαίρι ελαφρά στην κοιλιά, ενώ φέρει και χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από τις γροθιές των κακοποιών.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ