Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Η γνωριμία της Ξένιας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετρά τρία χρόνια, όταν το Μάρτιο του 2015 το συγκρότημα Rec είχε εμφανιστεί ζωντανά στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha. «Την πρώτη φορά που πήγαμε ήταν για να παρουσιάσουμε το τραγούδι με τίτλο Μπες. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα ήταν γουρλού γιατί το συγκεκριμένο single πήγε εξαιρετικά. Ήταν ευγενική, θετική και μας δέχτηκε με αγάπη».

Αναρωτιέμαι αν η Κωνσταντίνα ήταν το ίδιο γλυκιά και ευγενική ως συμπαίκτριά στο Survivor, εκεί που δεν υπάρχουν πολυτέλειες και τηλεοπτικά πλατό. «Ήταν διαφορετική. Στην αρχή έκανε παρέα μαζί μας, με τα κορίτσια δηλαδή, κάτι που αισθανόμουν πως δεν το έκανε αληθινά. Όταν, όμως, διαπίστωσε πως δεν ταιριάζαμε στον τρόπο σκέψης και αντιδράσεων, επέλεξε να κάνει παρέα περισσότερο με τα αγόρια. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως η Κωνσταντίνα έχει εμπειρία μπροστά από τις κάμερες και ξέρει πολύ καλά πώς να πλασάρει τον εαυτό της, κάτι που φάνηκε. Προσωπικά, ήμουν ο εαυτός μου είτε έγραφε η κάμερα, είτε όχι. Δεν άλλαξε ποτέ ο χαρακτήρας μου».

Της τονίζω πως μέσα από τα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα, η Σπυροπούλου φαίνεται να έχει το προφίλ ενός καλού, γελαστού κοριτσιού που αυτοσαρκάζεται, μιλά ναζιάρικα δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να έχει πλήθος υποστηρικτών στα social media. «Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται την εικόνα της μπροστά από την κάμερα. Όταν δεν υπήρχαν κάμερες, εγώ έβλεπα άλλη Κωνσταντίνα», ξεκαθαρίζει χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.