Ηράκλειο: Θρίλερ με το πτώμα νεαρής γυναίκας σε πάρκο. Ανήκει σε αγνοουμένη;

Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την ώρα στις αρχές του τόπου για ένα πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε σε πάρκο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από περαστικούς στο πάρκο Νεολαίας όπου βρίσκεται στην αρχή της Δούκος Μποφόρ, απέναντι από την πύλη του Αγίου Γεωργίου.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και ο ιατροδικαστής ο οποίος προχώρησε σε μία πρώτη αυτοψία. Πρόκειται για μία γυναίκα, Ελληνίδα, ηλικίας 35 με 40 ετών. Ο θάνατός της επήλθε πριν κάποιες ημέρες ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα έπεσε από τα τείχη ωστόσο ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοκτονία.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο, ανέφερε στο ekriti.gr ότι το πτώμα είναι δύσκολο να αναγνωρισθεί λόγω της αλλοίωσης που έχει υποστεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πτώμα φαίνεται πως βρίσκεται εκεί αρκετές ημέρες κι αυτό γιατί είναι έντονα τα σημάδια σήψης.

Ο ίδιος αστυνομικός ανέφερε επίσης ότι τα ρούχα που φορούσε η άτυχη γυναίκα, ταιριάζουν σε απόλυτο βαθμό με αυτά που φορούσε η 37χρονη για την οποία πρόσφατα δηλώθηκε εξαφάνιση στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ μεταβαίνει συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας που έχει εξαφανιστεί προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για την ίδια ή για άλλη.

Όπως και να’χει, σχολίασε αστυνομικός, θα γίνει λήψη γενετικού υλικού προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.

Cretapost.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ