Από τη Χριστίνα Ζάχου

Πριν κάνουν οικογένεια ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη είχαν δεσμό πάνω από δέκα χρόνια. Άλλαξε η σχέση τους όταν έγιναν γονείς; Διαβάστε τι λένε οι ίδιοι στο People!

Γιώργος Γιαννιάς: Με την Ελευθερία όταν παντρευτήκαμε ήμασταν 13 χρόνια μαζί και πλέον μετράμε 15 χρόνια κοινής πορείας. Η σχέση μας άλλαξε προς το καλύτερο. Το παιδί έχει φέρει πολύ χαρά και αγάπη σε μας και στις οικογένειες μας. Όλοι μαζί δεθήκαμε ακόμη περισσότερο. Το παιδί, πραγματικά, είναι δώρο Θεού. Αυτό που ζούμε ένα χρόνο τώρα είναι απλώς μαγικό. Οι φίλοι μας έλεγαν να κάνουμε παιδί, αλλά, αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούν. Μόλις έγινα μπαμπάς συνειδητοποίησα την μαγεία που φέρνει ένα παιδί στη ζωή σου.

Ζώντας την Ελευθερία ως μαμά βλέπεις μια διαφορετική πτυχή του εαυτού της;

Γ.Γ: Από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα ήξερα ότι θα γίνει η μητέρα των παιδιών μου. Αν και την ταλαιπώρησα λίγο μέχρι να φτάσουμε σ αυτό που ζούμε σήμερα. Ομολογώ πως είναι γεννημένη μανούλα. Δίνει τόση αγάπη σ’ αυτό το πλασματάκι, είναι καταπληκτική. Δεν σου κρύβω πως μου θυμίζει πολύ την μητέρα μου.

Γιατί την ταλαιπώρησες;

Γ.Γ: Αυτό έγραφε το δικό μας σενάριο. Όταν γνωριστήκαμε ήμουν μόλις 22 χρονών, αρκετά μικρός για να κάνω το επόμενο βήμα. Με την Ελευθερία ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί και όσο και να την ταλαιπώρησα ήξερα πως θα κάνουμε οικογένεια. Γνώριζα μέσα μου πως θα γίνει καταπληκτική μαμά και επιβεβαιώθηκα.