Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα του σύντροφο και τη σχέση τους, σε πρόσφατη συνέντευξή του. Η σχέση τους είναι γνωστή στον Τύπο χωρίς όμως να προκαλούν ή να θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. «Μόνος μου δεν είμαι. Ζω μια όμορφη σχέση εδώ και δύο χρόνια. Είναι εξαιρετικό πλάσμα», ανέφερε ο ηθοποιός στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη και στη Real Life. Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι σκηνοθέτης και ακούει στο όνομα Βάσω Μιχαλοπούλου. 

Ο ηθοποιός έχει ένα γιο και η σύντροφός του μια κόρη από προηγούμενους γάμους και έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Το ζευγάρι αν και είναι ερωτευμένο δε μένει μαζί. «Εγώ έμενα με τον γιό μου, εκείνη μένει με την κόρη της αλλά περνάμε χρόνο μαζί», εξηγεί.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος φαίνεται να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να είναι φίλος του ο χρόνος. «Μου αρέσει που μεγαλώνω. Εντάξει έχουν αρχίσει και χτυπάνε μέσες κ.λ.π.», συμπληρώνει. «Κάνω μια δουλειά που αγαπώ και έχω τα παιδιά μου που λατρεύω», λέει δηλώνοντας πως είναι ευτυχισμένος.

Ενώ ταυτόχρονα αναφέρει πως είναι προβληματισμένος και τρομαγμένος με τα τεκταινόμενα στη χώρα μας αλλά και στο παγκόσμιο τοπίο. « Τι δεν με τρομάζει θες να σου πω; Ότι πρόεδρος της Αμερικής είναι ο Τράμπ, ότι γείτονάς μας είναι ο δικτάτορας Ταγίπ Ερντογάν, ότι εδώ ζούμε ζοφερό σκηνικό με την κρίση να… χτυπάει κόκκινο. Τι άλλο;», καταλήγει μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου.