Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου το το 4ο Φεστιβάλ Τραγουδιού και Μίμησης “Déjà Vu”

Έχει γίνει θεσμός και μάλιστα πολύ αγαπητός τόσο στους διαγωνιζόμενους, όσο και στο κοινό της Καλαμάτας, που κάθε χρόνο γεμίζει το Πνευματικό Κέντρο. Μιλάμε για το Φεστιβάλ Τραγουδιού και Μίμησης «Déjà Vu » , το οποίο έρχεται και φέτος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου, πάντα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας για τέταρτη φορά  και υπόσχεται πολλή διασκέδαση και κέφι.

Οι διαγωνιζόμενοι για άλλη μια φορά θα κληθούν να μιμηθούν όσο πιο καλά μπορούν διάσημους κυρίως τραγουδιστές, ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες. Η επιλογή κομματιού είναι ελεύθερη , αρκεί να το αποδώσουν όσο πιο πιστά γίνεται και σε επίπεδο μίμησης , όχι μόνο ερμηνείας. Μπορούν επίσης να επιλέξουν σκηνές από ταινίες, θέατρο ή την τηλεόραση, καθώς το ρεπερτόριο είναι ελεύθερο.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα ακούσει όλους τους υποψήφιους και θα επιλέξει απ’ αυτούς κατά την κρίση της, τις καλύτερες συμμετοχές και θα απονείμει τα βραβεία. Στην κριτική επιτροπή του φετινού «Déjà Vu 4» θα είναι και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Έμφασις 91,8 Άστρη Μαυρέα και Παναγιώτης Δραγκιώτης.

Τα βραβεία που διεκδικούν οι διαγωνιζόμενοι είναι : 

Καλύτερης Σκηνικής Παρουσίας
Καλύτερης Ερμηνείας

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε ν’ απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6934 870 643 και 6977 964 684. 

Τη διοργάνωση έχε αναλάβει και φέτος ομάδα εθελοντών αποτελούμενη από αρκετούς φίλους του Déjà Vu.Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 στο Πνευματικό Κέντρο θα δοθεί συνέντευξη τύπου από την ομάδα των εθελοντών που επιμελείται την φετινή οργάνωση.

Παρακολουθήστε εδώ όλη την περσινή οργάνωση «Déjà Vu 3»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ