Νέα δεδομένα στα όσα γίνονται μετά το αγώνισμα ασυλίας προέκυψαν στο Survivor το βράδυ της Τρίτης, χωρίς, ωστόσο, να γίνει σχετική ανακοίνωση από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού,  η ομάδα που χάνει το αγώνισμα ασυλίας διαγωνίζεται για την ατομική ασυλία και ο νικητής εξαιρείται από την διαδικασία της ψηφοφορίας. Ο πρώτος, όμως, που εξαιρείται είναι εκείνος με τις καλύτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα της εβδομάδας, τον οποίο ο παρουσιαστής ανακοινώνει στα μέλη της ομάδας πριν το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης είδαμε τον Σάκη να προχωρά σε μία αλλαγή, καθώς ανακοίνωσε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας που κέρδισε την ασυλία, ο οποίος κλήθηκε να παραλάβει το τοτέμ, κάτι που στα προηγούμενα επεισόδια έκανε ένας παίκτης που επέλεγε η ομάδα! «Ποδαρικό» στα νέα δεδομένα, έκανε η Μαρία Σαμαρίνου από τους Διάσημους, που κέρδισαν την ασυλία αυτή την εβδομάδα.

Φυσικά, η εν λόγω αλλαγή αναμένεται να εντείνει τον ανταγωνισμό, τόσο ανάμεσα στα μέλη της ίδιας ομάδας, όσο και με τους αντιπάλους στα ματσαρίσματα.

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: