Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί ο διάσημος ράπερ Kendrick Lamar και η τραγουδίστρια SZA, καθώς κατηγορούνται για κλοπή έργων τέχνης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η καλλιτέχνις Lina Iris Viktor, με καταγωγή από τη Βρετανία και τη Λιβερία, υποστηρίζει ότι δικές της εικόνες εμφανίζονται στο video clip για το τραγούδι All The Stars, που περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας Black Panther.

Στο παρελθόν, η καλλιτέχνις είχε επικοινωνήσει με εκπροσώπους της εταιρείας Marvel και συζήτησαν για το ενδεχόμενο να αξιοποιηθούν δημιουργίες της, τον Νοέμβριο του 2016 και τον Δεκέμβριο του 2017, αλλά αρνήθηκε τις προσφορές τους και δεν συμφωνήθηκε συνεργασία. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, εικόνες που υπάρχουν στο video clip έχουν ομοιότητα με μία δική της σειρά έργων τέχνης, με τίτλο Constellations.

«Είναι ένα ηθικό ζήτημα, επειδή αυτό που ολόκληρη η ταινία υποτίθεται ότι προβάλλει είναι η χειραφέτηση των μαύρων, η αριστεία των Αφρικανών, είναι το νόημα της ιστορίας. Ταυτόχρονα κλέβουν από Αφρικανούς καλλιτέχνες», ανέφερε ο δικηγόρος της Viktor, Christopher Robinson.

Μέχρι στιγμής, από την πλευρά του ράπερ και της τραγουδίστριας δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο.