GGM Interview | Οι The Players αποκαλύπτονται: “Οι fans είναι οικογένεια μας”

Συναντήσαμε τους The Players μετά τη συναυλία που έδωσαν στο Ίλιον και λίγο πριν πάνε στα Village για να τραγουδήσουν με την Έλενα Παπαρίζου, την Κυριακή (11/2), αλλά και το Meet & Greet με τους fans τους και μας μίλησαν για την μεταξύ τους σχέση, τι ετοιμάζουν και πως διαχειρίζονται την τόσο μεγάλη αγάπη από τις θαυμάστριες τους.

Ο Παναγιώτης Χατζήπαπας, ο Γιώργος Βιδάλης και ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου αποκαλύπτονται στον Mike Economakos και το GetGreekMusic.

Μετά τη νίκη τους στον διαγωνισμό Bands2Bands της Amita Motion και τα δυο τραγούδια τους, Vamos και Πρώτο Φιλί, ετοιμάζονται για τα επόμενα, μεγάλα βήματα της καριέρας τους.

The Players…Όπου πάτε γίνεται χαμός με εσάς… Πως τα καταφέρνετε;

Π.Χ.: Ζήσαμε ήδη μια μεγάλη συναυλία και πάμε για την επόμενη σε λίγο. Βρεθήκαμε στο Ίλιον όπου εμφανιστήκαμε με το Νίκο Γκάνο και μετά πάμε στο Village στο Ρέντη, όπου θα ανοίξουμε τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου για τον Dromos Fm… Σε όλα τα event παίρνουμε πολύ αγάπη από το κοινό κι αυτό είναι κινητήριος δύναμη για εμάς. Για τη συνέχεια…

Πως διαχειρίζεστε αυτή την αγάπη από τον κόσμο; Ήρθε ξαφνικά κι απότομα, μα έχει συνέχεια… Αυτό σας τρομάζει;

Κ.Γ.: Είναι δύσκολο να δεχτείς όλη αυτή την αγάπη και να μην συγκινείσαι κάθε φορά. Γιατί ο κόσμος είναι αυτός που σε στηρίζει και σε βοηθάει για τα πάντα, είναι δίπλα σου σε κάθε εύκολη ή δύσκολη στιγμή. Όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και αρέσει και σε μια μερίδα του κόσμου, τότε νιώθεις μεγάλη ευτυχία. Είναι ευλογία για κάθε καλλιτέχνη όλο αυτό.

The Players Live

Γ.Β.: Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια. Κι εμείς προσπαθούμε να βάζουμε τα δυνατά μας κάθε φορά, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που μας  στηρίζει, είναι δίπλα μας, αγάπα τα κομμάτια μας.

Νιώθετε και κάτι σαν υποχρέωση απέναντί τους;

Κ.Γ.: Ναι αυτό ακριβώς. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε όλη αυτή την αγάπη. Κι αυτό το συναντήσαμε και εκτός Αθηνών, όταν πήγαμε σε κάποια Live σε μικρότερες πόλεις και είδαμε τον κόσμο να τραγουδά τα κομμάτια μας και να παίρνουμε την ίδια αγάπη.

Δεν σας αγχώνει αυτό για το επόμενο βήμα;

Π.Χ.: Μόνο δημιουργικό άγχος θα έλεγα. Το να προχωρήσουμε παρακάτω είναι για εμάς κάτι όμορφο, μια διαδικασία που κάθε φορά ανυπομονούμε και όχι που μας φοβίζει. Μας χαροποιεί ότι είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Σας βλέπω να έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση παρά τον λίγο χρόνο που είστε στον χώρο και μια επαγγελματική ωριμότητα. Πως το καταφέρνετε αυτό;

Γ.Β.: Σίγουρα βοηθούν οι fans. Είμαστε μια οικογένεια μαζί τους, για αυτό και λέγονται The Players Family, γιατί είναι σαν οικογένεια μας. Νιώθουμε δυνατοί με αυτή την οικογένεια που έχουμε δίπλα μας.

Κ.Γ: Εγώ θέλω να τονίσω πως έχουμε δεθεί και μεταξύ μας. Είμαστε φίλοι και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τρία νέα άτομα και έχουμε ίδιους στόχους και όνειρα. Θέλουμε να πειραματιστούμε με τη μουσική και δεν βάζουμε φρένα καθόλου στο μουσικό μας ταξίδι.

The Players

Είστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες και κάθε band δεν είναι πολύ εύκολο να δέσει και σαν χαρακτήρες, αλλά και καλλιτεχνικά. Εσείς πως το διαχειρίζεστε αυτό;

Π.Χ.: Ο τραγουδιστής είναι από τη φύση του ατομιστής και για αυτό είναι δύσκολο να δέσουν τα groups. Άλλα όταν έχεις ένα κοινό σκοπό, αγαπάς αυτό που κάνεις, όχι απλώς συμβιβάζεσαι, αλλά το κάνεις με χαρά. Μας αρέσει που είμαστε οι τρεις μαζί, είμαστε δεμένοι, θέλουμε να αλλάξουμε τη μουσική μαζί, με το ιδιαίτερο στυλ που έχουμε.

Γ.Β.: Αυτό φαίνεται και στην σκηνή. Συνεχώς κάνουμε πειράγματα ο ένας στον άλλον, είμαστε φιλαράκια, έχουμε χημεία και πάνω στο stage και εκτός όμως. Κάνουμε και παρέα δηλαδή.

Κ.Γ.: Ο καθένας έχει διαφορετικά ακούσματα, προτιμήσεις και αυτό ίσως βγει σε κάτι πρωτότυπο και ξεχωριστό. Αυτή η χημεία που θα προκύψει θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από το να κάναμε και οι τρεις το ίδιο χωριστά.

The Players

Θέλω ο καθένας να πει 2 λόγους που γουστάρει να είναι με τους άλλους δυο στο συγκρότημα..

Π.Χ. Εμένα μου αρέσει που ο Κώστας είναι ντόμπρος, λέει ότι νιώθει, εκείνη την ώρα. Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές για ασήμαντα πράγματα, αλλά εκτιμώ ότι είναι αληθινός. Και μου αρέσει πολύ το ξανθό μαλλί του, του πάει πολύ (γέλια).

Όσον αφορά τον Γιώργο είναι δύσκολο να βρεις ένα άτομο σαν τον Γιώργο, είναι σπάνιος χαρακτήρας. Πολύ έμπιστος, εχέμυθος και δεν θα σε κρίνει ποτέ, μόνο θα σε συμμεριστεί. Επίσης μου αρέσουν τα γυαλιά του πολύ, τα οποία δηλώνω πως τα έχει κλέψει από την Antonella των Kings (γέλια)…

Γ.Β. Και οι δυο με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα μαζί τους. Είναι ο εαυτός τους και με κάνουν να νιώθω και εγώ έτσι. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα.

Κ.Γ. Αυτό που αγαπώ στον Παναγιώτη είναι πως με κάνει να σκέφτομαι ότι τραγουδάω παρέα με τον μικρό μου αδερφό. Είναι φοβερός καλλιτέχνης, πολύ καλό παιδί, ειλικρινέστατος, έχουμε δεθεί γιατί μένει σε μένα όποτε έρχεται από Θεσσαλονίκη.

Για τον Γιώργο έχω να πω, είναι πως με κάνει να νιώθω ισορροπημένος. Κρατά τις ισορροπίες στο group. Όταν θα έχω άγχος θα με ηρεμήσει, όταν έχω κάποιο πρόβλημα θα του το εμπιστευτώ. Έχουμε έρθει πολύ κοντά ειδικά τον τελευταίο καιρό.

Τι ετοιμάζεται στο μέλλον;

Γ.Β. Είμαστε στο studio και ετοιμάζουμε το νέο μας κομμάτι σιγά σιγά. Θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και σίγουρα το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.

Κ.Γ.: 24 του μήνα έχουμε την εμφάνισή μας στο WOAH Fest powered by Mad θα είμαστε εκεί με πολλούς νέους καλλιτέχνες και θα έχει ενδιαφέρον.

Π.Χ.: Ανυπομονούμε πολύ γιατί θα είναι μια μοναδική εμπειρία και θα μοιραστούμε το stage με πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες.

Επίσης εγώ είμαι και fans των Bars and Melody και θα χαρώ που θα τους συναντήσω και θα μοιραστούμε το stage.

Έχετε άγχος ή ανυπομονησία πιο πολύ;

Κ.Γ.: Πλέον έχουμε περάσει τη φάση του άγχους, μόνο ανυπομονούμε γιατί θέλουμε ότι έχουμε δουλέψει να πηγαίνουμε να το δείχνουμε. Είναι εθιστικό λίγο αυτό, δεν ξέρω αν είναι κακό. Νιώθουμε όλη αυτή την ενέργεια της σκηνής και την αναζητούμε συνέχεια. Είμαστε νέοι, έχουμε ενέργεια, διψάμε για μουσική και δράση.

Π.Χ.: Όταν νιώθεις σίγουρος για κάτι και το αγαπάς, το ζεις. Θέλεις να το ζεις συνέχεια. Εμείς κάθε φορά που είμαστε στο stage δε θέλουμε να τελειώσει το act μας, θέλουμε να κάτσουμε κι άλλο.

Οι The Players ανήκουν στο δυναμικό της MINOS/EMI.

The Players

The Players Family

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ