Enorasis the band και Νίκος Καλλίνης ροκάρουν στο Portokali

Enorasis the band και Νίκος Καλλίνης ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους και μας υπόσχονται ένα Live γεμάτο μουσική και τραγούδι.

Οι Enorasis the band ιδρύθηκαν το 2011 και έχουν κυρίως pop/rock μουσικές επιρροές.

Ο Frontman του συγκροτήματος, Γιώργος Ελευθεράκης έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στον 4ο κύκλο του The Voice of Greece που προβλήθηκε από τον τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος μπήκε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και άφησε το δικό του στίγμα στο μουσικό show.

Στα πλήκτρα και στα φωνητικά συναντάμε τον Βαγγέλη Μαρή ενώ στα ντραμς και στα φωνητικά τον Δημήτρη Αιγινίτη, που έχουν διανύσει χιλιόμετρα στην μουσική ήδη.

Το γκρουπ ολοκληρώνουν οι Γιάννης Φουκίρης και Γιώργος Αιγινίτης στην κιθάρα και στο μπάσο αντίστοιχα.

Όσο για τον Νίκο Καλλίνη τα λόγια είναι περιττά. Ως «Εκείνος + Εκείνος» ο Νίκος Καλλίνης μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που ακούγονται έως σήμερα.

Χαρακτηριστική μουσική στιγμή του ήταν “Τα λόγια κομμάτια“.

Ο Γιώργος Ελευθεράκης μίλησε στο GetGreekMusic για το συγκεκριμένο event:

Σταθερά και με ωραίες μουσικές επιλογές και κινήσεις γινόμαστε ατομικά και ομαδικά καλύτεροι και ωριμότεροι. Ετοιμάζουμε πολλά και ωραία πράγματα για το μέλλον και φροντίζουμε να είμαστε πάντα σωστοί απέναντι στον κόσμο μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τελικός αποδέκτης και κριτής είναι ο κόσμος που μας ακολουθεί. Είμαι προσωπικά εγώ αλλά και η μπάντα οι enorasis πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τον Νίκο Καλλίνη καθώς είναι ο τραγουδιστής από τους Εκείνος + Εκείνος μια μπάντα από την οποία έχω προσωπικές μουσικές επιρροές και ευελπιστούμε και σε άλλα πράγματα από κοινού. Σάββατο 24 Φεβρουαρίου σας περιμένουμε στο Πέραμα στο πορτοκαλι. Δεν πρέπει κανείς να χάσει το show του μπασίστα μας Γιώργου Αιγινίτη.

Το Ροκ το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου έχει χρώμα Πορτοκαλι. Μη λείψει κανείς!

Enorasis the band και Νίκος Καλλίνης Live στο Portokali το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Enorasis the band και Νίκος Καλλίνης

Portokali
Λεωφόρος Ειρήνης 51, Πέραμα

Τηλέφωνο – Κρατήσεις: 2104020193
Ώρα έναρξης: 23:00

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ