Autovision KTEO Ηλιόπουλος | Συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός | Κάθε μήνα ένας τυχερός κερδίζει τα τέλη κυκλοφορίας

Τα ιδιωτικά  Ι.Κ.Τ.Ε.Ο Ηλιόπουλος έχουν δημιουργήσει υπερσύγχρονους χώρους για τον τεχνικό έλεγχο του προσωπικού ή του επαγγελματικού σας οχήματος σε τρεις περιοχές της Πελοποννήσου με εύκολη πρόσβαση και κορυφαία εξυπηρέτηση.Όλα αυτά σε συνδυασμό με το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό τους,  τις αυτοματοποιημένες γραμμές τεχνικού ελέγχου, το άνετο και φιλικό περιβάλλον και φυσικά τον απόλυτο σεβασμό στην ασφάλεια και τον χρόνο του πελάτη τους μετατρέπουν την υποχρέωση των οδηγών για ΙΚΤΕΟ σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Φωτογραφία του χρήστη Autovision KTEO Iliopoulos.

Εδώ και 10 χρόνια  Αutovision ΚΤΕΟ Ηλιόπουλος βρίσκεται κοντά στον οδηγό, επαγγελματία και ιδιώτη έχοντας την πρώτη θέση στις επιλογές τους. Για να ευχαριστήσει λοιπόν τους ανθρώπους που το εμπιστεύονται όλο αυτό το διάστημα από πέρσι έχει ξεκινήσει έναν πολύ σημαντικό διαγωνισμό , χαρίζοντας μετά από κλήρωση τα τέλη κυκλοφορίας σε έναν υπερτυχερό , από εκείνους που θα περάσουν τα αυτοκίνητα τους ΚΤΕΟ στις εγκαταστάσεις του.

Η συμμετοχή είναι πολύ απλή. Περνώντας το αυτοκίνητο του ΚΤΕΟ στο Autovision KTEO Ηλιόπουλος ο κάθε οδηγός μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση με το απόκομμα του. Κάθε μήνα λοιπόν γίνεται μια κλήρωση, από την οποία αναδεικνύεται και ο τυχερός που θα κερδίσει τα τέλη κυκλοφορίας. Απαραίτητη προϋπόθεση να προσκομίσει το κουπόνι που δείχνει ότι όντως είχε περάσει το αυτοκίνητο του ΚΤΕΟ.

Οι υπεύθυνοι του Autovision KTEO Ηλιόπουλος διαβεβαιώνουν ότι ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί κανονικά και το 2018 και στους ήδη κερδισμένους θα προστεθούν και άλλοι.

Οι νικητές του διαγωνισμού ανά μήνα είναι οι ακόλουθοι :

Φωτογραφία του χρήστη Autovision KTEO Iliopoulos.

Φωτογραφία του χρήστη Autovision KTEO Iliopoulos.

Φωτογραφία του χρήστη Autovision KTEO Iliopoulos.

Φωτογραφία του χρήστη Autovision KTEO Iliopoulos.

Φωτογραφία του χρήστη Autovision KTEO Iliopoulos.

Το Autovision KTEO Ηλιόπουλος λοιπόν εγγυάται την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών του σε ένα από τα καταστήματα που διαθέτει και τους καλεί να περάσουν τα αυτοκίνητα του ΚΤΕΟ και να λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ : 

  • ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ :  6ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού  Καλαμάτας-Μεσσήνης , Τηλέφωνο::2721099699 FAX:2721099912 , e-mail: kteomess@otenet.gr
  • ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : 5ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού  Πύργου-Πάτρας, Τηλέφωνο:2621036336 FAX:2621036335 , e-mail: kteopyrg@otenet.gr
  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : 7ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Κυπαρισσίας – Πύργου, Τηλέφωνο:2761071111  fΑΧ 2761071112 , e-mail: kteomesk@otenet.gr

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ