Τον τσιμέντωσαν! Άγριο θρίλερ με το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου

Το σημείο όπου οι απαγωγείς έκρυψαν τις πρώτες ημέρες τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου αποκάλυψε πρώτη φορά ο Καναδός ερευνητής που ανέλαβε για λογαριασμό της οικογένειας να διαλευκάνει την πολύκροτη υπόθεση και να εντοπίσει, εκτός από τους ασύλληπτους δράστες, και το σημείο όπου είναι θαμμένος ο νέος.

Ο Καναδός ερευνητής μίλησε στο «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη και αποκάλυψε ανατριχιαστικά στοιχεία: τη σκοτεινή και υγρή αποθήκη όπου έκρυψαν τον νεκρό Μάριο, την εκκλησία που χρησιμοποιούσαν ως κωδικό στις τηλεφωνικές συνομιλίες τους οι απαγωγείς με τον έγκλειστο εγκέφαλο και ότι χρησιμοποίησαν σαν ορμητήριο και κρησφύγετο τη στρατιωτική βάση στον Κιθαιρώνα, έως ότου οδήγησαν τον Μάριο στον τελικό τόπο ταφής του.

Η πεποίθηση του Καναδού πραγματογνώμονα για την προσωρινή ταφή του Μάριου στην περιοχή της στρατιωτικής αποθήκης ενισχύεται και από τη μαρτυρία ενός κατοίκου των Βιλίων στην κάμερα του «Τούνελ», ο οποίος τον Αύγουστο του 2012 είδε πράγματι ένα κόκκινο βαν να κινείται στην περιοχή του Κιθαιρώνα. Οπως εκτιμά ο έμπειρος ερευνητής, το κόκκινο φορτηγό, που ανήκει σε μέλος της πρώτης ασύλληπτης ομάδας του εγκεφάλου, μετέφερε τσιμέντο και κάρβουνα προκειμένου οι απαγωγείς να φτιάξουν τον αυτοσχέδιο τάφο του Μάριου στην κορυφή του βουνού. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα του Καναδού, το τσιμέντο με το οποίο έθαψαν τον άτυχο νέο στο συγκεκριμένο σημείο αναφέρεται και στις συνομιλίες που είχε ο εγκέφαλος μέσα από τη φυλακή με τα μέλη της πρώτης ομάδας των απαγωγέων.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε στην αποθήκη ο Καναδός ειδικός, εξήγησε ότι η κλειδαριά της πόρτας έχει ακόμα αναλλοίωτα σημάδια, στοιχείο το οποίο συνδέει με τα κλειδιά που είχαν χάσει και αναζητούσαν οι απαγωγείς της πρώτης ομάδας το βράδυ της δολοφονίας.

Από την έρευνά του στις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των απαγωγέων προκύπτει πως τα μέλη της ομάδας 1, όπως την ονομάζει, το μοιραίο βράδυ αναζητούσαν επίμονα ένα σετ κλειδιά. «Βρήκα τα κλειδιά, βρήκα τα κλειδιά, θα φέρω τα κλειδιά…» φαίνεται πως ακούγεται σε ένα από τα 125 τηλεφωνήματα των απαγωγέων με τον εγκέφαλο και, σύμφωνα με τον ερευνητή, συνδέεται με τα κλειδιά που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του εμπλεκόμενου μαύρου BMW, το οποίο ακόμα δεν έχει ερευνηθεί.

Ο ίδιος, μάλιστα, έχει στη διάθεσή του και άλλα στοιχεία, τα οποία τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος δεν ετάφη τελικά στη στρατιωτική αποθήκη, αλλά υπάρχει και δεύτερη τοποθεσία όπου τον μετέφεραν νεκρό. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τα μέλη της πρώτης ομάδας χρησιμοποιούσαν το εκκλησάκι στον Κιθαιρώνα ως κωδικό όταν ήθελαν να αναφερθούν στο σημείο όπου είχαν αφήσει το πτώμα του Μάριου.

Ο εγκέφαλος έδινε οδηγίες από το κελί: «Πρέπει τον σκύλο να τον φάμε»

Ακόμα και μέσα από τις Φυλακές Ιωαννίνων, όπου εκτίει την ποινή του, ο εγκέφαλος των απαγωγέων καταφέρνει να σοκάρει με τα λεγόμενά του.

Συγκρατούμενός του αποκάλυψε στο «Τούνελ» ότι τον άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο και να λέει στον συνομιλητή του τα εξής απειλητικά και ανατριχιαστικά: «Πρέπει τον σκύλο να τον φάμε, ρε μεγάλε μάς έχει καταστρέψει, πρέπει τον σκύλο να τον φάμε… Να ξεμπλέξουμε με αυτήν την υπόθεση».

Ποιον έβαζε στο στόχαστρο δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ ο δικηγόρος του βασικού κατηγορουμένου Μανώλης Αναστασάκης ανέφερε: «Στις φυλακές επικρατεί ένα ειδικό καθεστώς και δεν σημαίνει πως ό,τι πει κάποιος ισχύει κιόλας. Οποιος έχει να καταγγείλει κάτι σοβαρό, ας το πει επώνυμα στον εισαγγελέα».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια συζήτησης με άλλους κρατουμένους έδινε οδηγίες για το πώς να εξαφανίσεις ένα πτώμα: «Ρε μεγάλε, τον έφαγες τον άλλον! Ενα τσιμέντο και δεν θα σε έβρισκε κανένας!» πρότεινε ως την πιο… καθαρή λύση.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ»

Η εντατική έρευνα που έκανε το «Τούνελ» στην περιοχή του Κιθαιρώνα και τα στοιχεία που άντλησε ο ερευνητής από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των απαγωγέων με τον εγκέφαλο άνοιξαν τον δρόμο για νέες μαρτυρίες.

Κτηνοτρόφος που ζει χρόνια πάνω στον Κιθαιρώνα, βλέποντας ότι η περιοχή μπαίνει στο μικροσκόπιο, αποκάλυψε σε φίλο του ότι έχει δει κάτι περίεργο: έναν σωρό από πέτρες που μοιάζουν να έχουν τοποθετηθεί από ανθρώπινο χέρι σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Ο αυτοσχέδιος τάφος

Ο φίλος του κτηνοτρόφου οδήγησε το συνεργείο της εκπομπής και τον Καναδό στο σημείο που είχε τραβήξει την προσοχή του κτηνοτρόφου. Από επιτόπια έρευνα ο ερευνητής διαπίστωσε ότι στην περιοχή υπάρχουν κι άλλες τέτοιες συστάδες.

«Αν και πάντα αξίζει να ερευνούμε και το παραμικρό στοιχείο, αυτές οι μαζεμένες πέτρες είναι κάτι που θα αποκαλούσαμε “σημαδεμένο τάφο” και σε αυτήν την περίπτωση που εξετάζουμε κάπου υπάρχει ένας τάφος χωρίς σημάδι. Επίσης, στη γύρω περιοχή δεν υπάρχουν καμένα δέντρα ούτε σημάδια από πυρκαγιά που αναζητώ βάσει της έρευνάς μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Καναδός ειδικός.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ