Στην Καλαμάτα χθες ο «Ηλεκτωρ» που… πιάνει άμεσα δουλειά για τα σκουπίδια στη «Μαραθόλακκα»

Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη, θα είναι το μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης, με το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, να δηλώνει πως είναι πάντα στη διάθεση όλων, πολιτών και αιρετών και πως το θέμα θα ερχόταν προς συζήτηση, ακόμη και αν δεν το ζητούσε η μειοψηφία.

Η πόλη, παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όσον αφορά στα σκουπίδια, με την εικόνα στη Μαραθόλακκα, απελπιστική και την ελπίδα αυτή, να ανατραπεί, να… ζωντανεύει ξανά, καθώς χθες στην πόλη, βρέθηκαν εκπρόσωποι της εταιρείας που θα αναλάβει την προσωρινή διαχείριση, πιθανότατα, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

«Ζητώ τη συνεργασία όλων, για να τελειώσει το πρόβλημα τους μήνες που θα έχουμε εδώ τη διαχείριση, καθώς είμαστε προ της υπογραφής της σύμβασης, για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, κάτι που αναφέρει και ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη. «Θεωρώ ότι στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, θα ξεκινήσει η διαχείριση, με όλους όσοι εργάζονταν στην προηγούμενη εταιρεία και ορισμένους ακόμη εργαζομένους», δήλωσε ο κ. Νίκας, τονίζοντας πως περίπου 25 άτομα, θα δουλεύουν σε 2 γραμμές διαχείρισης των απορριμμάτων, σε μια προσπάθεια να… ανασάνει και πάλι η πόλη και η εκεί, επιβαρυμένη περιοχή!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ