Στα πρώτα των δημοσιογράφων για… πολλούς λόγους το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι με τις πολλές συμμετοχές!

Προορισμός, όχι μόνο για το καλοκαίρι, φαίνεται πως είναι πια η Καλαμάτα, η οποία «βούλιαξε» από κόσμο το τριήμερο της Αποκριάς, με τους επισκέπτες, έχοντας ως κίνητρο, το ήπιο κλίμα, τη κοντινή απόσταση και φυσικά, τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, να επιλέγουν τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να περάσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς!

Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στην πόλη του πολιτισμού και του τουρισμού πια, όλα ήταν υπέροχα, ακόμη και ο καιρός, ο οποίος τα… χάλασε μόνο την Καθαρά Δευτέρα, καθιστώντας απαγορευτικό το πέταγμα του χαρταετού. Το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι, έριξε… αυλαία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μια πραγματική λαοθάλασσα, ξεχύθηκε στους δρόμους, συμμετέχοντας ή απλώς διασκεδάζοντας, με μοναδική «παραφωνία» την ντιβίστικη… συμπεριφορά του παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος εγκατέλειψε την παρουσίαση, για λίγο αλεύρι και μερικές… γουλιές μπύρα!!!

Η… ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ DEAL

ferentinos-1

Ο Φερεντίνος, όσο και αν κάποιοι, για ευνόητους λόγους θέλουν να παραστήσουν πως όλα αυτά, έγιναν σε ένα… παράλληλο σύμπαν ή ακόμη χειρότερα, δεν έγιναν ποτέ, από την πρώτη στιγμή, είχε ύφος χιλίων Καρδιναλίων! Στην αρχή, τον ενοχλούσαν δυο παιδιά που ήταν δίπλα μας, επειδή πετούσαν αφρό και χαρτοπόλεμο (αλήθεια, που νόμιζε πως ήρθε ο παρουσιαστής;;; Στη Σκάλα του Μιλάνου;;;), έπειτα τον… ενοχλούσε η εξωτερική εμφάνιση ορισμένων από τους συμμετέχοντες! Έβαλλε… κατά δημοτικού συμβούλου για τα κιλά του και κατά μιας από τους ανθρώπους της Καρναβαλικής Επιτροπής, για να χαρακτηρίσει λίγο αργότερα,  μα@@κες, ένα ολόκληρο γκρουπ, επειδή ένας από τους συμμετέχοντες σε αυτό, το οποίο είχε θέμα «Chefs… εν δράσει», προχώρησε στη «δράση» πετώντας του λίγο αλεύρι! Το γκρουπ, ήταν από τη Σπερχογεία και συμμετείχαν παιδιά, ενώ η παρέλαση, μεταδιδόταν ζωντανά από την τηλεόραση Best, όχι μόνο στη Μεσσηνία και την περιφερειακή της εμβέλεια, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω του OTE TV και του Live Streaming του www.best-tv.gr. Ο παρουσιαστής, περίμενε μια μικρή αφορμή για να παρατήσει στη μέση, αυτό για το οποίο πληρώθηκε και την βρήκε… Κάποιος καρναβαλιστής, τον… πιτσίλισε με μπύρα και ανακοίνωσε πως φεύγει για καμιά ώρα, αφού σε «αντίποινα», μπήκε ολόκληρος μέσα στο όχημα του άρματος και του έριξε σωρό από χρησιμοποιημένες σερπαντίνες!

Το θέμα πήρε πανελλαδικές διαστάσεις, με την Καλαματιανή δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου που συμμετείχε μαζί με την κόρη της, να δίνει τη δική της εύστοχη οπτική…!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

«Φερεντινο πες αλεύρι…», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος και συνεχίζει, περιγράφοντας ανάγλυφα την αλήθεια, παραθέτοντας αναλυτικά τα πραγματικά γεγονότα! «Κι εκεί που είμαστε μες στη τρελή χαρά και «τε λα πονκο», και περιμένουμε να κατέβουμε την Αριστομένους… ακούγεται από τα μεγάφωνα η φωνή του Χρήστου Φερεντίνου…..«εδώ έχουμε εκείνους που αρχίζουν από Μ και τελειώνουν σε σίγμα…οι «Μα….ς» υπάρχουν σε κάθε πόλη… χειροκροτήστε τους!» Και μετά τίποτα… ούτε μουσική… ένα κενό! Η πρώτη αντίδραση, ήταν να σκεφτούμε ότι υπήρχε γκρουπ με το όνομα «μαλ…ες», άλλωστε και εμείς, όπως και οι υπόλοιποι καρναβαλιστές, αλλά και πλήθος κόσμου, δεν ήμασταν μπροστά για να καταλάβουμε τον λόγο που ο Χρήστος Φερεντίνος χαρακτήρισε έτσι ένα γκρουπ, στο οποίο συμμετείχαν και αρκετά ανήλικα παιδάκια ηλικίας Δημοτικού με τις μαμάδες τους, (αυτοί άλλωστε ήταν και οι ηθικοί δράστες του αλευρώματος) …βέβαια υπήρχε και ένας μεθυσμένος καρναβαλιστής, ο οποίος του έριξε μπύρα από ένα κουτάκι που κρατούσε… Ο Φερεντίνος, αφού ανταπάντησε με έναν πάκο χρησιμοποιημένες σερπαντίνες… σηκώθηκε και έφυγε «σαν ποντικός» για να αλλάξει (δανείζομαι δίκη του πρόσφατη έκφραση) αναγγέλλοντας ειρωνικά «ότι θα επιστρέψει σε καμία ώρα» (κι αυτό ακριβώς έκανε!!!..)αφήνοντας μια ολόκληρη πόλη στα κρύα του λουτρού!!…
Ακολούθησε ένα σχετικό αλαλούμ, ευτυχώς είχαμε καβάντζα τον Σωτήρη Γεωργούντζο που χωρίς σκαλέτα, προσπάθησε να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να μεταδώσει την παρέλαση ολομόναχος, αφού όλοι, σύσσωμοι πήγαν να βοηθήσουν στο άλλαγμα…(άλλωστε οποίος θέλει φίρμα, πρέπει να μάθει να φέρεται και ως αυλή)! Εμείς, μην γνωρίζοντας «πως» και «τι» κατεβαίνουμε πια ψιλοπερπατώντας… (αφού δεν ακούγαμε καν μουσική από ένα σημείο κι έπειτα)… Μέσα στο γενικό μούδιασμα κι ενώ όλοι κοιτιούνται απορημένοι ο Γεωργουντζος…φωνάζει το επικό.. «Είμαστε το καλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας!!»…(Αλμοδοβάρ σκηνικό τουλάχιστον!)
Ο δήμαρχος και η καρναβαλική επιτροπή με τα πέτσινα αυτιά, -αφού δεν άκουσαν τους αήθεις χαρακτηρισμούς που μεγαφωνίστηκαν από τους Αγίους Απόστολους μέχρι το πάρκο του ΟΣΕ-, ευχαρίστησαν θερμά τον επώνυμο παρουσιαστή για το φιάσκο που μας χάρισε… λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας»!
Ευτυχώς… την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι Λοκομόντο…και μαζί τους χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης(!)…διότι η πόλη αυτή, έχει χιλιάδες που αρχίζουν από «Μα» και τελειώνουν σε «σίγμα»! …Λέγονται ΜΑΓΚΕΣ.., και κατέβηκαν στο δρόμο για να συμμετέχουν και να δουν το καρναβάλι …(που το χρυσοπληρώσανε μέσα στους φουσκωμένους τους λογαριασμούς) ….and that’s χρόνια τώρα the deal… κύριοι των προβολέων, των τίτλων, και των επισήμων επιτροπών…
Αυτό που μας έμεινε φέτος, ήταν οι μουσικάρες Λοκομόντο… και φυσικά ο Σωτήρης… ο Μέγας… ο Καλαματιανός!… Και του χρόνου Καλαματάρα μου!», ανήρτησε η γνωστή δημοσιογράφος, με το Δήμο, να προσπαθεί να «κατεβάσει» την υπόθεση, όπως φυσικά και ο ίδιος ο Φερεντίνος, που χαρακτήρισε στο instagram υπερβολές, όσα ακούστηκαν περί εκνευρισμού του!

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ: ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ  ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ…

ferentinos-3

«… Απλά πήγα να καθαριστώ από το πολύ αλεύρι και μπύρα που είχε πέσει για να ανέβω στη συνέχεια στην εξέδρα», έγραψε παραδεχόμενος πως σταμάτησε την παρουσίαση της παρέλασης και συνέχισε. «Πέρασα πολύ ωραία και ευχαριστώ τον Δήμο Καλαμάτας και το Elite Resort για την άψογη φιλοξενία». Τα συμπεράσματα, για μια ακόμη φορά, δικά σας, με κοινή τελικά, μόνο, να είναι η παραδοχή, ότι όσοι βρέθηκαν στην Καλαμάτα την Κυριακή, πέρασαν πραγματικά υπέροχα και το Καρναβάλι, ήταν στα… καλύτερά του, όσο και αν κάποιοι δεν το πίστευαν!!! Γιατί υπήρχαν πολλοί τέτοιοι και από το Δήμο! Κατά τ’ άλλα Φέρε-ντίνο-Φέρε-ντίνο…!!!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ