Ταλαντούχος, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και ένα ζηλευτό βιογραφικό. Εκκεντρική προσωπικότητα, λέει πάντα αυτό που σκέφτεται, δεν επιτρέπει πλέον στον εαυτό του να αφήνει φήμες να πλανώνται και αναπάντητα σχόλια. Θέλησε να μας «γλυκάνει» με το χορό του αλλά δεν τα κατάφερε. Ο λόγος για τον Διονύση Αλέρτα.

Ο pastry chef, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Thema People, μίλησε μεταξύ άλλων, για την αποχώρησή του από το Dancing with The Stars, τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και τις χορευτικές του επιδόσεις. «Από τους δυο χορούς τον έναν τον χόρεψα καλά. Την bachada όμως πώς να τη χορέψει κάποιος που δε έχει χορέψει ποτέ; Δεν με πειράζει, όμως. Σε κάθε εκπομπή κάποιος φεύγει, έτσι είναι οι όρου του σόου. Η αποχώρηση δεν με πείραξε, ίσα-ίσα που οι δουλειές μου τρέχουν. Ο σχολιασμός του Λιάγκα αντιθέτως, με ενόχλησε. Ότι, υποτίθεται, έγινα ό,τι έγινα επειδή εκείνος και η Φαίη με έβγαλαν στο γυαλί. Άκαιρο και άστοχο, άσε που δεν ισχύει. Δηλαδή αν εκείνος λέει αυτά, τι να πει η Ζήνα Κουτσελίνη που με βοήθησε πραγματικά; Γι’ αυτό και πήρε την απάντησή του μέσω social media. Είμαι τύπος που φροντίζω πάντα να βάζω τα πράγματα στη θέση τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Διονύσης Αλέρτας έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα με τις δηλώσεις του ή έχει κριθεί αυστηρά για τις απόψεις του. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τα λόγια του παραφράζονται και πως οι δημοσιογράφοι απομονώνουν εκφράσεις του για να δημιουργήσουν ντόρο. «Είναι ενοχλητικό να ακούγονται αποσπασματικά φράσεις και κάποιοι να σπεύδουν να βγάλουν λανθασμένα συμπεράσματα. Έχω δώσει υπόσχεση στο εαυτό μου να μην αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, θα απαντάω, γι’ αυτό και παίρνω σαφή θέση σε ό,τι λέγεται. Άλλο να σε σχολιάζει ο Λάρι Κινγκ κι άλλο η Κατερίνα Καινούργιου» καταλήγει.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους έχουν προηγούμενα αφού η παρουσιάστρια του, Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, πέρυσι είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του chef και τον είχε υποτιμήσει σε σχέση με τον Άκη Πετρετζίκη.