Ποια είπε όχι στην Κύπρο κι έτσι επέλεξαν την Φουρέιρα;

Ποια είπε όχι στην Κύπρο και έτσι στο ΡΙΚ κατέληξαν στην επιλογή της Ελένης Φουρέιρα; Δείτε ποια σταρ προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Πολλές φαίνεται να ήταν οι συζητήσεις του ΡΙΚ με καλλιτέχνες και όχι μόνο, για την φετινή εκπροσώπηση της Κύπρου.

Μετά την ανάθεση της εκπροσώπησης μας από την Ελένη Φουρέιρα, άρχισαν οι αποκαλύψεις από τα άτομα που συζητούσαν το ενδεχόμενο με το κρατικό κανάλι. Ότι συγκαταλέγεται στα άτομα τα οποία προσέγγισε το ΡΙΚ για την Eurovision αποκάλυψε και η Τζώρτζια Παναγή.

Η ίδια εξήγησε ωστόσο πως αρνήθηκε να πάει στις οντισιόν καθώς θεώρησε πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ασχολείται με τον τομέα του.

“Όχι δεν πήγα στο κάστινγκ επειδή θεωρώ πως υπάρχουν πολύ πιο ταλαντούχοι άνθρωποι σε αυτό τον τομέα. Θα ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία όμως θεωρώ πως μια καταξιώμενη καλλιτέχνης όπως η Ειρήνη Φουρέιρα ή όποιοσδήποτε άλλος καλλιτέχνης θα τα πάει πολύ καλύτερα” εξήγησε η παρουσιάστρια ενώ εξέφρασε την άποψη πως  “Είναι πολύ δυνατή η συμμετοχή της Κύπρου με την Φουρέιρα και νομίζω δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιλογή!”

«Ήμουν από τα πρώτα ονόματα που πήραν τηλέφωνο για τον διαγωνισμό. Τους είπα ότι είναι πολύ ωραία ιδέα, πολύ ωραία εμπειρία για όποιον το ζήσει, όμως εγώ θεωρώ ότι είμαι σε άλλον τομέα. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι πιο καταξιωμένοι σε αυτόν τον χώρο, όπως είναι η Ελένη Φουρέιρα» δήλωσε η Τζώρτζια Παναγή και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ποια είπε όχι στην Κύπρο

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ