Ο νέος δίσκος της Πάολα | Δείτε πότε κυκλοφορεί

Ο νέος δίσκος της Πάολα έρχεται πολύ σύντομα και το GetGreekMusic έψαξε και έμαθε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το επόμενο δισκογραφικό βήμα της κορυφαίας, λαϊκής ερμηνεύτριας αυτή την εποχή.

Ως γνωστό η Πάολα έχει ήδη κυκλοφορήσει τα εξής 4 τραγούδια που θα περιλαμβάνει ο δίσκος. ”Θυμός”, ”Για Μένα”, ”Δεν σε φοβάμαι Ουρανέ” (με το οποίο ανοίγει το πρώτο της πρόγραμμα στο Έναστρον}, ”Γόρδιος Δεσμός”.

Η συγκλονιστική εμφάνιση της Πάολα στο ”Στην υγεία μας”

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος δίσκος της πιο περιζήτητης τραγουδίστριας αυτή την περίοδο, θα περιλαμβάνει άλλα τέσσερα, νέα κομμάτια, δηλαδή σύνολο ο δίσκος θα αποτελείται από 10 τραγούδια.

Οι 10 πιο ανατριχιαστικές ερμηνείες της Πάολα

Ήδη κυκλοφόρησε το ”Καράβι”

Το νέο album της Πάολα θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum και την εφημερίδα ”Παραπολιτικά” εκτάκτως την Παρασκευή 16/2.

Γιατί ο Λιάνης θέλει να παίρνει κάθε χρόνο συνέντευξη από την Πάολα

Το νέο cd θα έχει τίτλο  ”Δεν σε φοβάμαι Ουρανέ” και θα τον υπογράφει εξ ολοκλήρου ο Γιώργος Θεοφάνους!

Μια απρόσμενη και αξιοπερίεργη συνεργασία, η οποία είναι και η πιο δυνατή για τη σεζόν!

Αυτός θα είναι ο όγδοος δίσκος στην καριέρα της μετά τους Αθόρυβα (2005), Περάσαμε Με Κόκκινο (2008), Γίνε Μαζί Μου Ένα (2012-χρυσός), Live Μετά Τα Μεσάνυχτα (2013 – πλατινένιος σε τρεις μέρες), Η Μόνη Αλήθεια (2013), Κρύβω Αλητεία (2015), Live (2017).

Η Πάολα συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Έναστρον, μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Ρόκκο.

Ο νέος δίσκος της Πάολα

Διαβάστε επίσης: Για ποιο λόγο ο Σαμπάνης ευχαριστεί την Πάολα

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ