Ο Νάσος μιλά αποκλειστικά στο GGM: Έχω γράψει τραγούδι για τον Τερζή και θέλω να το πούμε μαζί

Ο Νάσος μιλά αποκλειστικά στο GGM και αποκαλύπτει ένα μέγαλο του όνειρο. Να συνεργαστεί με τον Πασχάλη Τερζή. Δείτε τι άλλο μας είπε…

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε πολλές επιτυχίες.

Είναι μόλις 21 ετών, είναι ταλαντούχος και τον γνωρίσαμε μέσα από το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο….

Ένα τηλεφώνημα από τον παραγωγό Μάριο Χαπέρη ήταν αρκετό για να αλλάξει η ζωή του, μέσα σε λίγα λεπτά.

Δεν πέρασαν ούτε τρεις μήνες και σήμερα ο Νάσος Καρακώστας μετράει ήδη, αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Τα τραγούδια του στο Youtube ”χτυπάνε” πάνω από εκατομμύρια views καθημερινά, ενώ έχει ήδη πολύ μεγάλο fan club.

Πασχάλης Τερζής

Ο Νάσος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Κύπρο δήλωσε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Πασχάλη Τερζή. Ο Mike Economakos επικοινώνησε με το Νάσο και έμαθε πως έχει ήδη γράψει τραγούδι που θα ήθελε να το πει μαζί με τον σπουδαίο ερμηνευτή.

”Για μένα είναι ο κορυφαίος Έλληνες τραγουδιστής εν ζωή. Ο καλύτερος. Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης, με εξαιρειτκή φωνή, μεγάλη ιστορία και διαχρονικά τραγούδι. Τον θαυμάζει από μικρό παιδί και είχα όνειρο να πω ένα τραγούδι μαζί του. Είναι όνειρο ζωής. Έχω γράψει ήδη ένα κομμάτι αποκλειστικά και μόνο για εκείνο. Μακάρι να του άρεσε και να το έλεγε μαζί μου. Θα ήταν ύψιστη τιμή για εμένα. Εμπειρία ζωής”

Αύριο κυκλοφορεί το ”Ξενιτιά” που ήδη έχει αγαπηθεί και θα ταυτιστεί αρκετός κόσμος με αυτό και στη συνέχεια το ”Το όνομα σου” που είναι από τα αγαπημένα του Νάσου και το ”Πεπόνια”.

Όσον αφορά την περιοδεία θα ξεκινήσει από την Κύπρο και μετά θα πάει τον Φεβρουάριο στην Γερμανία μαζί με την Πωλίνα Χριστοδούλου και την Σάσα Μπάστα μέχρι τον Απρίλιο.

Ο Νάσος μιλά αποκλειστικά στο GGM

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ